Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 21:57
Τοπικά

Σοκ στο Βόλο από το άγριο έγκλημα – Ανακρίνεται ο αδερφός του θύματος






Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώμτα στη Νέα Ιωνία και συγκεκριμέν στην περιοχή του «Φυτόκο» στη Νέα Ιωνία, με θύμα έναν 37χρονο άνδρα.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί από περίοικους που εντόπισαν το πτώμα του άτυχου άνδρα στην αυλή του σπιτιού και ειδοποίησαν την αστυνομία. Από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρο ότι πρόκειται για δολοφονία, καθώς ο 37χρονος ήταν χτυπημένος στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Σύμφωνα μάλιστα με την ιατροδικαστή που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι επέφερε και το θάνατο. Από την αστυνομία επίσης εκτιμάται ότι ο 37χρονος δέχθηκε το χτύπημα μέσα στο σπίτι και εν συνεχεία ο δράστης έσυρε το άψυχο κορμί έξω στην αυλή.

Ως κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του 37χρονου εμανίζεται ο αδερφός του θύματος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το εγκλημα συνελήφθη και αυτή τη στιγμή ανακρίνεται.

Σημειωτέον, το θύμα και ο βασικός ύποπτος ζούσαν μαζί, ενώ οι γείτονες αναφέρουν ότι είχαν συχνά προστριβές.

Στο έχει μεταβεί ο υποστράτηγος Δημ. Κοτσιάφτης γενικός περιφερειακός διευθυντής Θεσσαλίας, ενώ τις έρευνες έχει αναλάβει  κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος από τη Θεσσαλονίκη.