Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 06:09
Κόσμος

Σοκ στις ΗΠΑ: Πίτμπουλ κατασπάραξαν εφτάχρονο μπροστά σε 15 μάρτυρες που κοίταζαν άπραγοι






Ένα εφτάχρονο αγόρι κατασπαράχθηκε από δύο άγρια πίτμπουλ στην πόλη Λόουελ της Μασαχουσέτης, όταν μπήκε στον περίφρακτο κήπο όπου φυλάσσονταν τα μεγαλόσωμα σκυλιά από τον ιδιοκτήτη τους, έναν πρώην πεζοναύτη των ΗΠΑ, για να πιάσει την μπάλα του.

Το φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια τουλάχιστον 15 γειτόνων, που είδαν το αγοράκι να ξεψυχά με μαρτυρικό τρόπο μπροστά τους, χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Ο μικρός μεταφέρθηκε άφησε την τελευταία του πνοή στο γρασίδι της αυλής, προτού προλάβει καν να φτάσει το ασθενοφόρο.

«Όλοι ούρλιαζαν, κανείς δεν ήξερε τι να κάνει», είπε ο David Swiniarski στο τοπικό κανάλι CBS Boston μετά το περιστατικό.

Αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο μικρούλης μπήκε στην αυλή με τα πίτμπουλ, οι μαρτυρίες διχάζονται αφού κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα σκυλιά τράβηξαν το αγοράκι με τα δόντια τους όταν εκείνο άπλωσε το χέρι να πιάσει την μπάλα του πίσω απόν φράχτη, ενώ άλλοι να λένε ότι είδαν τον μικρό να πηδάει τον φράκτη και να μπαίνει στην αυλή.

Η θεία του αγοριού

Η θεία του μικρού, Michelle Ready, είπε σε δημοσιογράφους ότι το σοκ είναι τεράστιο για την οικογένεια. «Τα πίτμπουλ θα έπρεπε να φοράνε φίμωτρο ακόμα και μέσα στον κήπο», δήλωσε η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο σκυλιά θανατώθηκε από την αστυνομία μετά το περιστατικό ενώ το δεύτερο ζώο φυλάσσεται σε κέντρο προστασίας ζώων.