Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:46
Τοπικά

Σοκ στα Κανάλια από τον άγριο ξυλοδαρμό 26χρονης. – Ο δράστης χτυπούσε το κεφάλι της στην πόρτα Εκκλησίας!






Ένα ακόμη άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού γυναίκας από άντρα, και μάλιστα με βιαιότητα που σοκάρει, καταγράφηκε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, στα Κανάλια και ήδη της υπόθεσης έχουν επιληφθεί οι Αστυνομικές Αρχές, ενώ το θύμα, ηλικίας 26 ετών νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου με αιματώματα στο κεφάλι και μώλωπες σε πολλά σημεία του σώματος της.

Όπως η ίδια κατέ3θεσε ο δράστης, που μετά το επεισόδιο την εγκατέλειψε και έσπευσε να εξαφανισθεί, ήταν τόσο βίαιος, ώστε την έπιασε από τα μαλλιά και χτυπούσε το κεφάλι της στην πόρτα της Εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου, στα σκλαιά της οποίας άλλωστε βρέθηκε πεσμένη σε κακή κατάσταση.!

Την άτυχη κοπέλα βρήκαν οι γονείς της που λόγω της αργοπορίας της είχαν αρχίσει να ανησυχούν και την αναζήτησαν. Όταν τη εντόπισαν ήταν τραυματισμένη στο πρόσωπο και στα χέρια και τρομοκρατημένη. Αμέσως κάτοικοι του χωριού προσφέρθηκαν να διευκολύνουν την οικογένεια και να μεταφέρουν την 26χρονη με τους γονείς της στο Γενικό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή από τα χτυπήματα που υπέστη, είχε αιματώματα στο μέτωπο και στον αυχένα. Επίσης, ήταν τραυματισμένη σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε την Αστυνομία για τον τραυματισμό και οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου αναζητούν το δράστη.

Όπως οι ίδιοι αποκάλυψε η κοπέλα που είχε συνάντηση με τον δράστη καυγάδισαν και σύντομα η κατάσταση βγήκε εκτός έλεγχου. Εκείνος άρχισε να την χτυπά ενώ βρίσκονταν στο ξωκλήσι του χωριού, το οποίο βρίσκεται στα 50 μέτρα από την κεντρική πλατεία ανάμεσα σε σπίτια και μάλιστα οι φωνές τους ακούγονταν σε όλο το χωριό. Ο δε φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε θεαθεί νωρίτερα από συγγενείς της 26χρονης να την αναζητά και φαινόταν εκτός ελέγχου.