Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 15:09
Κόσμος

Σοκ: Βρέθηκαν στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον σαδομαχιστικές ταινίες με ανήλικα αγόρια






Στην δημοσιότητα βγήκαν στοιχεία από την έρευνα των αρχών στην οικεία του Μάικλ Τζάκσον,γνωστή ως Neverland, 13 χρόνια μετά την έναρξή της.

Σύμφωνα με την αναφορά των αρχών, στην κρεβατοκάμαρά και το μπάνιο του Michael Jackson βρέθηκαν τουλάχιστον 7 συλλογές με γυμνά έφηβα αγόρια.

“Είχε αηδιαστικές και σοκαριστικές εικόνες παιδικών βασανιστηρίων, γυμνό υλικό ενηλίκων με παιδιά και σαδομαζοχιστικό περιεχόμενο”, δήλωσε ένας ερευνητής.

Στην έκθεσή τους, οι αρχές περιγράφουν φωτογραφίες παιδιών με αιμορραγία, πόνο και βασανιστήρια. Οι πηγές που έφεραν στο φως την σκοτεινή πλευρά του θρύλουν αναφέρουν: «Ο Michael Jackson είχε πραγματικά διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις και οι φωτογραφίες αποκάλυπταν μια σαδιστική πλευρά του που κανείς δεν ήξερε.

Συγκεκριμένα, οι αρχές θεωρούν πως το υλικό με γυμνούς άντρες και γυναίκες μπορεί να χρησιμοποιήθηκε με σκοπό να παρασύρει και να κακοποιήσει μικρά παιδιά.

(Neverland)

 

Μια από τις συλλογές που βρέθηκαν στο ράντσο του περιγράφεται στα δικαστικά έγγραφα ως “γυμνές φωτογραφίες εφήβων από τα τέλη του 1800”. Η έρευνα στο σπίτι του ξεκίνησε  τον Νοέμβριο του 2003 με 70 άτομα να κάνουν φύλο και φτερό κάθε γωνιά του σπιτιού, την ώρα που ο Τζάκσον βρισκόταν στο Λας Βέγκας. Μετά από τα πρώτα ευρήματα των αρχών, ο ίδιος παραδόθηκε τότε στην αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς έρευνας βρέθηκαν στο ράντσο του ένα βιβλίο με γυμνά παιδιά, καθώς και πολλά βιβλία με γυμνούς και ημίγυμνους ομοφυλόφιλους άντρες στην κρεβατοκάμαρά του. Το RadarOnline επικοινώνησε με τον βοηθό εισαγγελέα Ρον Ζόνεν για την υπόθεση, καθώς ήταν στην ομάδα δίωξης, πηγαίνοντας τον στο δικαστήριο.

“Ο Μάικλ Τζάσκον είχε παραδεχθεί πως έπαιρνε παιδιά μαζί του στο κρεβάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε εντοπίσει 5 διαφορετικά αγόρια που όλα έκαναν καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι ο Michael Jackson ήταν ένοχος για παιδική κακοποίηση”, υπογράμμισε ο Ζόνεν.

Ο Βασιλιάς της Ποπ είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση εναντίον του 13χρονου Γκάβιν Αρβίζον, αλλά  το 2005 αθωώθηκε από τις 7 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και 2 κατηγορίες παροχής αλκοόλ σε ανήλικο.

Για τους ίδιους λόγους, τον είχε κατηγορήσει και ο 13χρονος Τζόρνταν Χάντρλερ, ωστόσο δεν είχαν αποδοθεί ποτέ κατηγορίες, με την αιτιολογία ότι ο πατέρας του 13χρονου προσπαθούσε να αποσπάσει χρήματα από τον τραγουδιστή.

Ωστόσο, ο 13χρονος μπορούσε να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τους γλουτούς του Τζάκσον και διακριτικά γνωρίσματα που είχε στους όρχεις και το πέος του. Ο θρυλικός τραγουδιστής έδωσε 22 εκατομμύρια δολάρια  στην οικογένεια και η υπόθεση δεν έφτασε ποτέ στα δικαστήρια.

Πηγή: iefimerida.gr