Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 01:08
Παραπολιτικά

Σκληροί κι ανυποχώρητοι, φαίνεται στο… μάτι!






Αμείλικτοι και αδυσώπητοι στις αντιδράσεις τους και ανυποχώρητοι στις θέσεις τους παραμένουν οι συνδικαλιστικές ηγεσίες των παραγωγικών και επιστημονικών φορέων της Μαγνησίας, σκορπίζοντας τον πανικό στο Μαξίμου!!! Χθες απέκλεισαν, μετά την Εφορία, και τον ΟΑΕΕ, παραλύοντας το μηχανισμό εσόδων του κράτους… και τα χειρότερα έρχονται…

Σας αποκαλύπτουμε σήμερα το σχεδιασμό για την εβδομάδα που έρχεται και παρακαλούμε οι καρδιοπαθείς μη τον διαβάσετε… γιατί περιλαμβάνει σκληρά έως βάναυσα μέτρα, επαναστατικά με μια λέξη, του τύπου: Τέλης Μπασδάνης, Λάζαρος Γαϊτάνης και Νάνση Καπούλα θα βρεθούν στην Πλ. Ελευθερίας όπου θα προχωρήσουν στην ακραία μορφή διαμαρτυρίας να κρατήσουν την… αναπνοή τους για τρία λεπτά!! (πως είπατε; Γιατί να μην αυτοπυρποληθούν; Ντροπή… ούτε Κούρδοι αυτονομιστές είναι, ούτε μπορούν να στερήσουν από το μαχόμενο λαό την ηγεσία του)

Από την άλλη Δημ. Κουτσούκος, Τρύφων Πλαστάρας και Δημ. Βασιλείου, θα συγκεντρωθούν στην παραλία, όπου θα επιδοθούν σε γκριμάτσες αποδοκιμασίας της ανάλγητης κυβερνητικής πολιτικής, από το ανασήκωμα του φρυδιού μέχρι «βγάλσιμο» της γλώσσας (ανατριχιαστικό, ε;) και αν κριθεί αναγκαίο και χειρονομίες από παλινδρομικές κινήσεις χειρός, ύψωση του μεσαίου δαχτύλου έως έκταση της χειρός με ανοιχτή παλάμη και δάχτυλα!

Ε δεν μπορεί, μετά από όλα αυτά πόσο θα αντέξει ο Τσίπρας; Θα λυγίσει…