Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 19:27
Τοπικά

Σκληρή απάντηση Μπεόυ σε συνδικαλίστριες του ΠΑΜΕ: «Αν δουλεύατε, όσο μιλάτε….»






Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Δήμος Βόλου στη νέα επίθεση που εξαπέλυσαν οι συνδικαλίστριες του ΠΑΜΕ εναντίον του κ. Αχιλλέα Μπέου, για το θέμα της μείωσης των αποδοχών τους, που έγινε από την κυβέρνηση, και για τις προσλήψεις νέων καθαριστριών.

Συγκειμένη στην ανακοίνωση αναφέρονται ταξής: «Αν οι συνδικαλίστριες του «ΠΑΜΕ και έρχομαι» αφιέρωναν στη δουλειά τους τη μισή μόνο ώρα από όση χρειάστηκαν για να δώσουν την παραληρηματικού χαρακτήρα συνέντευξή τους, επιδιδόμενες στο γνωστό υβρεολόγιο κατά του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, είναι βέβαιο ότι και τις άλλες κυρίες, που υφίστανται το συνδικαλιστικό τους «νταβατζιλίκι», θα βοηθούσαν και συμπαράσταση στο αίτημα για λύση στο οικονομικό τους πρόβλημα θα είχαν.

Προτίμησαν να κάνουν τις επαναστάτριες και τις αγωνίστριες στις πλάτες των πραγματικά εργαζομένων, που παραδόξως τις ανέχονται (ίσως και να τις φοβούνται…). Για να τελειώνει το θέμα: Τις μειώσεις στις αποδοχές τους τις έκανε η κυβέρνηση και καμιά συμμετοχή ή αρμοδιότητα έχει ο Δήμος, όπως όλοι οι Δήμοι της χώρας.

Τώρα αν θέλουν τη συνδρομή μας μπορούν να τη ζητήσουν ανθρώπινα και όχι με εξαλλοσύνες και υστερίες, για να καλύψουν ό,τι θέλουν να καλύψουν τέλος πάντων από τις άλλες εργαζόμενες, «ανακαλύπτοντας» ταξικούς και άλλους εχθρούς… Το παραμύθι τους είναι τραγικό και δεν το αντέχει πια κανείς… άλλωστε τη λύση, όπως πάντα, θα τη δώσει το «ΠΑΜΕ κι έρχομαι» με τους συνδικαλιστικούς μισθούς…»