Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 10:18
Τοπικά

Σκιάθος: Δεν αποδείχτηκε βιασμός, ελεύθεροι οι δύο νεαροί






Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν, μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 24χρονος και ο 21χρονος από τη Χαλκίδα, οι οποίοι κατηγορούνταν για τον βιασμό 35χρονης τουρίστριας από την Αυστραλία στη Σκιάθο.
Οι δύο νεαροί στην απολογία τους, χθες στην ανακρίτρια, υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε κανένας βιασμός, καθώς η 35χρονη Αυστραλέζα συνουσιάστηκε μαζί τους με τη θέληση της. Παράλληλα ανέφεραν ότι η γυναίκα μετά την σεξουαλική επαφή που είχαν, παρουσίασε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και ξαφνικά κάλεσε την αστυνομία.
Μάλιστα για να στηρίξουν τους ισχυρισμούς τους σημείωσαν δεν προσπάθησαν καν να διαφύγουν μετά το περιστατικό και ότι δεν προέβησαν σε καμιά ποινικώς κολάσιμη πράξη.
Ο 21χρονος επίσης είπε πως για πρώτη φορά στη ζωή του βρέθηκε σε διακοπές μακριά από την οικογένεια του και δήλωσε πως είναι αθώος. Οι δύο άνδρες επέστρεψαν χθες στη Χαλκίδα, όπου ζουν και εργάζονται, περιμένοντας τον ορισμό της δίκης τους.
Να τονιστεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση που παραγγέλθηκε στην 35χρονη για να διαπιστωθεί κατά πόσο ευσταθούσαν οι ισχυρισμοί της περί βιασμού, έδειξε ότι δεν υπήρχαν σημάδια εξαναγκασμού της.