Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 13:55
ΒόλοςΤοπικά

Σε πλήρη λειτουργικότητα η πόλη παρά το πρώτο σφοδρό κύμα χιονόπτωσης – Δήλωση του Αχ. Μπέου (βίντεο και φωτο)






Από πολύ νωρίς το πρωί ο μηχανισμός του Δήμου Βόλου, με επικεφαλής τον ίδιο το Δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο, τέθηκε σε επιφυλακή για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της σφοδρής χιονόπτωσης που τελικά ξεκίνησε γύρω στη 1.30 το μεσημέρι και για ένα τετράωρο προκάλεσε προβλήματα, εξ αιτίας και της κακής συνήθειας κάποιων συμπολιτών να μην μπορούν να αποχωριστούν το ΙΧ τους και την αρνητική τους στάση σε ό,τι αφορά την στάθμευση, χωρίς να υπολογίζουν αν και κατά ποσό εμπόδιζαν το έργο του αποχιονισμού.

Η ύφεση των καιρικών φαινομένων επέτρεψε νωρίς το βράδυ να υπάρχει πλήρης έλεγχος της κατάστασης στην πόλη, που ούτως ή άλλως πάντως παρά τα κάποια προβλήματα ουδέποτε χάθηκε.

Ο ίδιος ο κ. Μπέος, όπως φαίνεται και στα βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό του στο facebook, περιόδευσε σε όλη σχεδόν την πόλη και διαπίστωσε την κατάσταση. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τι αποτύπωσα μέσα από την αυτοψία που έκανα αλλά και όλα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες με τα ακραία καιρικά φαινόμενα και την έντονη χιονόπτωση. Εγώ προσωπικά το χάρηκα ιδιαίτερα γιατί το χιόνι είναι ωφέλιμο και επίσης καλό θα κάνει και στον τουρισμό αλλά και στο χιονοδρομικό κέντρο. Δεν πειράζει ρε παιδιά χαρείτε το, δεν χάθηκε και ο κόσμος είναι μέσα στο πρόγραμμα και αυτό. Εμείς είμαστε εδώ για εσάς. Όλο το κεντρικό οδικό δίκτυο να σημειώσω είναι ανοιχτό».

Ώρα 6.43.Οδός Δημητριάδος

Διάλειμμα για λίγη διασκέδαση με το χιόνι με τα μικρά παιδιά, αλλά και…μεγαλύτερα

Ώρα 6.04.Οδός Μαιάνδρου

Ώρα 6.26.Κατεβαίνοντας την Ιωλκού πηγαίνοντας για κέντρο.

Ώρα 6.20.Στον Περιφερειακό στην συμβολή με την Ιωλκού

Ώρα 6.40.Οδός Πολυμέρη

Ώρα 6.05 στη Νέα Ιωνία έξω από το νεκροταφείο

Ώρα 6.30.Οδός Αναλήψεως

Ώρα 6.35.Οδός Κασσαβέτη

Ώρα 6.08.Οδός Μελίνας Μερκούρη

Ώρα 5.56.Οδός 2ας Νοεμβρίου