Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 18:53
Τοπικά

Σε εξέλιξη δεύτερη προκαταρτική για τον 30χρονο Γ. Καραμιχαηλίδη






Το κατώφλι των δικαστηρίων Βόλου πέρασε χθες για μία ακόμη φορά η μητέρα του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη που αγνοείται από τον Αύγουστο του 2016 στην Αλόννησο, όπου εθεάθη για τελευταία φορά.

Η κ. Ματούλα Κοτρώτσιου, μητέρα του 30χρονου Θεσσαλονικιού, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο Σπύρο Δεσύλλα, ζήτησε από την Εισαγγελέα Βόλου ενημέρωση για το στάδιο που βρίσκεται η δεύτερη προκαταρκτική, που είναι σε εξέλιξη μετά τα συμπληρωματικά στοιχεία που η ίδια κατέθεσε πριν από περίπου δύο μήνες για την υπόθεση εξαφάνισης του γιου της, καθώς και τη νέα μήνυση για έκθεση σε κίνδυνο εναντίον των δύο ψαράδων, που είδαν για τελευταία φορά τον 30χρονο, και κατά παντός υπευθύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του 30χρονου φέρεται να ζήτησε επίσης από την Εισαγγελία, αν υπάρχει δυνατότητα να ανατεθεί από το κράτος έρευνα σε ιδιώτη δύτη, στη θαλάσσια περιοχή που φέρεται να είδαν τελευταία φορά τον γιο της.

Να σημειωθεί πως για τον εντοπισμό του αγνοούμενου έγιναν τρεις κύκλοι ερευνών από τη Λιμενική Αρχή Αλοννήσου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την αστυνομία, την ΕΜΑΚ, από ομάδες εθελοντών, συγγενείς και φίλους της οικογένειας του 30χρονου Θεσσαλονικιού, καθώς και κατοίκους του νησιού, που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα επί ένα περίπου μήνα που διήρκησαν οι έρευνες, μόλις καταγγέλθηκε η εξαφάνισή του στην αστυνομία.

Ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης, είναι ύψους 1,80-1,85 μέτρων, αδύνατος. Έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, και τη νύχτα της εξαφάνισης φορούσε γκρι σορτς. Τελευταία φορά εθεάθη στο αλιευτικό καταφύγιο Βότση.