Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 21:46
Αθλητικά

“Σβηστά” στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος ο Βόλος, 2-0 τον Αντίμαχο (photos)






Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, ο Βόλος επικράτησε με 2-0 του Αντίμαχου στην Κω και προκρίθηκε στους «32» του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «κυανέρυθροι» από την αρχή του αγώνα έδειξαν την ανωτερότητά τους και κατάφεραν να προηγηθούν στο 11ο λεπτό με ατομική προσπάθεια του Μάντζη. Στα επόμενα λεπτά και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Βόλος έφτασε άλλες δύο φορές κοντά στο δεύτερο γκολ, όμως οι προσπάθειες του Ηλιόπουλου στο 29ο λεπτό και του Μάντζη στο 31ο σταμάτησαν στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Τσαραπατσάνη.

 

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τους παίκτες του Φεράντο να προσπαθούν για ένα δεύτερο τέρμα το οποίο σημειώθηκε τελικά στο 70ο λεπτό με σουτ του Ηλιούπουλο έπειτα από κεφαλιά πάσα του Μάντζη.

Τρία λεπτά νωρίτερα ο Ντεντάκης είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 79ο λεπτό το σου του Πίσπα.

ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Τσαραπατσάνης, , Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Μαργαρίτης, Χατζηφούντας, Χατζησουλεϊμάν (53ο Δρόσος), Φονσέκα (78ο Χατζηπαναγιώτης),  Μπεκιλιάρης, Μποϊλής (68ο Παππάς), Βλαντιμίροφ, Χατζηβασίλης.

ΒΟΛΟΣ: Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Ρούσσος, Ουνγιαλίδης, Ενγκουεμ (65o Πίτου Γκαρσία), Καμπαγιέρο (84ο Δώρης), Πέντα, Ηλιόπουλος (76ο Πίσπας), Κότο, Μάντζης (76ο Πίσπας)