Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 16:11
Τοπικά

Σαφάρι της Τροχαίας στο κέντρο του Βόλου – Γερανός “σήκωσε” δεκάδες αυτοκίνητα






Επιχείρηση της τροχαίας Βόλου έγινε τις προηγούμενες ημέρες στις κεντρικές αρτηρίες του Βόλου προκειμένου να απομακρυνθούν οχήματα που είχαν σταθμεύσει παράνομα και εμπόδιζαν και τον αποχιονισμό από τα αρμόδια συνεργεία.
Συνολικά 22 ιδιοκτήτες ΙΧ έψαχναν τα αυτοκίνητά τους, όμως ο γερανός της Αστυνομίας τα είχε απομακρύνει. Μάλιστα βεβαιώθηκαν και μεγάλα πρόστιμα.
Χθες σε νέα επιχείρηση της Αστυνομίας βεβαιώθηκαν δεκάδες κλήσεις και αφαίρεσαν πινακίδες από 46 οχήματα.

Σύμφωνα με το διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, Θανάση Κουλούρη, προχθές από τις 9:30 το πρωί έως αργά το βράδυ, δύναμη της τροχαίας βρίσκονταν διαρκώς σε Ιάσονος, Δημητριάδος, Κ. Καρτάλη και Ελ. Βενιζέλου, απομακρύνοντας παράνομα σταθμευμένα οχήματα και συνδράμοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στο έργο εκχιονισμού και καθαρισμού της πόλης από το Δήμο Βόλου.

Προχθές, ο γερανός σήκωσε 25 ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ βεβαιώθηκαν κλήσεις για παράνομη στάθμευση σε επιπλέον 45 οχήματα.

Χθες, οι επιχειρήσεις της τροχαίας επεκτάθηκαν στην οδό Αναλήψεως.

«Δυστυχώς οι οδηγοί δεν μπορούν να αποτινάξουν από πάνω τους κακές συνήθειες όπως η παράνομη στάθμευση», ανέφερε ο κ. Κουλούρης.

Κανένα τροχαίο

Το ευτυχές τις ημέρες της επέλασης του χιονιά και του παγετού, ήταν ότι στο Βόλο δεν σημειώθηκαν τροχαία ατυχήματα, σύμφωνα με τον κ. Κουλούρη. «Οι πολίτες μείωσαν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους και, ως εκ τούτου, περιορίστηκε ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων» είπε.