Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 17:05
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Ολονύχτιες εργασίες σε αγωγούς ύδρευσης για αποκατάσταση των ζημιών






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Την ώρα που οι γνωστοί καταστροφείς της πόλης βυσσοδομούν και επιχειρούν με τη γνωστή μικρότητα και ιδιοτέλεια που τους διακρίνει, να καπηλευθούν τις δυσκολίες της συγκυρίας και την δυσφορία πολλών συμπολιτών, η Δημοτική Αρχή του Βόλου δίνει μέρα και νύχτα στους δρόμους τη μάχη που οφείλει να δώσει, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε έναντι των πολιτών και εκείνων που την τίμησαν και εκείνων που δεν την τίμησαν με την ψήφο τους.

Για τις εκτεταμένες, λοιπόν, ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία σε τμήματα των αγωγών ύδρευσης σε διάφορα σημεία της πόλης, ήδη συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ εργάζονται νυχθημερόν προκειμένου να τις επιδιορθώσουν και να αποκαταστήσουν την ομαλή υδροδότηση νοικοκυριών και επιχειρήσεων στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη, και πιθανότατα, θα διαρκέσουν καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας, εργασίες σε δυο σημεία, όπου εντοπίστηκαν οι σημαντικότερες βλάβες του δικτύου.

Η πρώτη είναι στη συμβολή των οδών Μπουκουβάλα με Εμμανουήλ, στην περιοχή της Νεάπολης, και αφορά αμιαντοσωλήνα διαμέτρου 10 εκατοστων . Η δεύτερη αφορά ζημιά σε αγωγό διατομής 17 εκατοστών. Πρόκειται για απόσχιση στην ραφή του χαλύβδινου αγωγού . Ήδη αυτή τη στιγμή κατασκευάζεται νέο τμήμα που αναμένεται για τοποθέτηση . Στη φωτογραφία φαίνεται το τμήμα που αφαιρέθηκε με ταπωμένες τις δυο άκρες. Και η τρίτη σημαντικότερη βλάβη εντοπίστηκε στην περιοχή του Old City

ZHMIES DEYAMB

Εμείς γνωρίζουμε από αγώνες και δυσκολίες, είμαστε άνθρωποι της ζωής και της καθημερινότητας και όχι παιδιά κομματικών σωλήνων και τρόφιμοι αμφιβόλου, μάλιστα, ποιότητας «σαλονιών». Και αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε προς όφελος των πολιτών.

Άλλωστε όπως λέει και ο σοφός λαός μας «αν ο Θεός άκουγε τα κοράκια, τώρα όλοι θα ήμασταν πτώματα». Αλλοι είναι. Εμείς όχι. Είμαστε ζωντανοί, εδώ, μάχιμοι και αποτελεσματικοί.