Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 09:05
Τοπικά

Σαρώνει ο Αχιλλέας Μπέος σε δημοφιλία, αποτελεσματικά και συνέπεια (πίνακες)






Η πολύ υψηλή δημοφιλία του Αχιλλέα Μπέου επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά. Ο Δήμαρχος Βόλου απολαμβάνει την αποδοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των Βολιωτών, καθώς στη δημοσκόπηση της GPO που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, το 60,8% των ερωτηθέντων εκφράζει θετική άποψη προς το πρόσωπο του, έναντι όλων των υπολοίπων που κινούνται σε χαμηλά ποσοστά θετικών απόψεων περί το 20% με 26%.

Η εικόνα του Αχιλλέα Μπέου ενισχύεται επιπλέον και από την άποψη που έχουν οι πολίτες ότι είναι πιο αποτελεσματικός (59,1%), πιο συνεπής σε αυτά που λέει (52%) και πιο προσιτός στους πολίτες (47,9%).

Η στήριξη που παρέχουν στο σημερινό Δήμαρχο οι πολίτες καταδεικνύεται και από τις απαντήσεις στην ερώτηση για την απόφαση να τεθεί σε αργία ο κ. Μπέος, καθώς το 50,1% διαφωνεί με αυτή την απόφαση, έναντι 36,7% που συμφωνεί και μάλλον συμφωνεί.

Τέλος, στην ερώτηση αν την Κυριακή είχαμε Δημοτικές εκλογές, και οι υποψήφιοι δήμαρχοι ήταν οι ίδιοι με το 2014, ποιον θα ψηφίζατε για Δήμαρχο, το 49,3% απάντησε τον Αχιλλέα Μπέο.