Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 12:49
Τοπικά

Σήμερα ξεκινά η Σύνοδος Πρυτάνεων στην Αγριά – Το Σάββατο και η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας






Με κυρίαρχο ζήτημα το οικονομικό, ξεκινούν σήμερα Πέμπτη στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά, οι εργασίες της συνόδου Πρυτάνεων, οι εργασίες της οποίας θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου, του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας, καθώς και του Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης τομεακών επιχειρησιακών προγραμμάτων του υπουργείου Οικονομίας.

Το Σάββατο στις 4 το απόγευμα, θα ξεκινήσει η συνάντηση των πρυτάνεων, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας κ. Αναγνωστοπούλου, η οποία είναι και η αρμόδια σε θέματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στη σύνοδο θα παραβρεθούν ακόμη ο Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Παιδείας Θωμάς Μαλούτας και ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΚΤ, του υπουργείου Οικονομίας, Γιώργος Ιωαννίδης.

Σημειώνεται πως το Προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων για το ακαδημαϊκό έτος (από Σεπτέμβριο 2014 έως Σεπτέμβριο 2015) αποτελείται από τους εξής πρυτάνεις: Καθ. Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος, πρύτανης Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθ. Γεώργιος Πετράκος, πρύτανης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προεδρεύων, καθ. Αχιλλέας Ζαπράνης, πρύτανης Πανεπιστημίου Μακεδονίας.