Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 01:57
Αθλητικά

Σήμερα και αύριο το ράλλυ Κένταυρος






Το Ράλλυ Κένταυρος επανέρχεται στο πόλη του Βόλου μετά από απουσία τριών ετών. Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον έντονο συναγωνισμό στις ειδικά χαρακτηρισμένες διαδρομές στο μυθικό βουνό των Κενταύρων σήμερα και αύριο.

Ο Δήμος Βόλου & η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. μαζί με άλλους φορείς της περιοχής μας, έχουν υπό την αιγίδα τους την εκδήλωση, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την υποστήριξη τους σε διοργανώσεις που προσελκύουν επισκέπτες στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή.

 

Διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή λόγω Ράλι Κένταυρος

 

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, στον άνω κλάδο Πηλίου (από το δρόμος προς Πορταριά ως τον Κισσό), λόγω του αγώνα αυτοκινήτων ράλι Κένταυρος.

Σύμφωνα με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Γιάννη Τόλια, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία κάθε οχήματος, πλην των διαγωνιζόμενων, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, κατά τις ώρες 08.00 ως 15.00 στα εξής τμήματα των οδών:

Α) Στο τμήμα της Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (άνω κλάδος)από τη χ/θ 13+200 μέχρι τη χ/θ 23+820 (διασταύρωση για Πλιασίδι).

Β) Στο τμήμα της Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (άνω κλάδος)από τη χ/θ 25+210 μέχρι τη χ/θ 72+000 (πλησίον οικισμού Μακρυράχης).

Γ) Στο τμήμα της επαρχιακής οδού Χανίων – Κισσού, από τη διασταύρωση της Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς με το Χιονοδρομικό Κέντρο, μέχρι την είσοδο του οικισμού Κισσού.

Στα παραπάνω τμήματα του οδικού δικτύου απαγορεύεται η στάθμευση κάθε οχήματος, πλην των διαγωνιζόμενων και η τοποθέτηση διαφόρων υλικών ή εμποδίων κατά μήκος του δρομολογίου του αγώνα.