Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 11:58
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Ρουσφέτι με…. άρωμα Μαγνησίας!..






Σε μετάθεση – ρουσφέτι στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες, αναφέρεται δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

Οι κυβερνώντες δεν κλείνουν μόνο τα γενικά θέματα, όπως τα νομοσχέδια και τις μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τα προσωπικά τους, τα πιο ιδιαίτερα. Κοινώς, ενδιαφέρονται πως θα αποκαταστήσουν τους δικούς τους -πολύ στενούς- ανθρώπους. Για παράδειγμα, η αρχισυνδικαλίστρια του υπουργείου Οικονομικών Αννα Κιουτσοκιόζογλου, την οποία οι υπουργοί Εξωτερικών και Οικονομικών (Γιώργος Κατρούγκαλος και Ευκλείδης Τσακαλώτος αντίστοιχα) στέλνουν στις… Βρυξέλλες. Σύζυγος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Κιουτσοκιόζογλου μετατίθεται για τρία χρόνια στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε μια θέση για την οποία δεν έχει υπάρξει προκήρυξη!

…Με προνόμια
Απροσδιόριστο είναι και το τι θα κάνει ακριβώς στις Βρυξέλλες η κυρία Κιουτσοκιόζογλου. Με την ιδιότητα της συνδικαλίστριας είχε πάρει απαλλαγή από την ΑΑΔΕ, της οποίας είναι υπάλληλος. Θα περάσει λοιπόν μια τριετία «μέγκλα» στις Βρυξέλλες λαμβάνοντας τον κανονικό μισθό της, συν τον μισθό πρέσβη, όπως προβλέπεται για τις θέσεις αυτές. Θα έχει επίσης διπλωματικό διαβατήριο με τα προβλεπόμενα προνόμια! Α, και μην ξεχάσω… Η κυρία Κιουτσοκιόζογλου είχε πρωτοστατήσει στο κίνημα «Κόκκινα γάντια», με τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών πριν από την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Αναγνωρίζονται οι αγώνες, βλέπετε!

Ελ. Στ.