Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 08:33
LIFE

«Ράδιο Αρβύλα» με αλλαγές: Η αποκάλυψη του Κανάκη που θα δυσαρεστήσει το κοινό του






Τη νέα του συνέντευξη στο «Βήμα» παραχώρησε ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος για ακόμα μία φορά κάνει τον απολογισμό τη τηλεοπτικής σεζόν που ολοκληρώνεται.

Ο παρουσιαστής, δεν διστάζει να απαντήσει στο κατά πόσο θεωρεί πως η εκπομπή ύστερα από 10 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας έχει κάνει τον κύκλο της, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το ‘Ράδιο Αρβύλα’ πιστεύω πως βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση ύστερα από 10 χρόνια. Θα μου επιτρέψετε να πω πως κάθε χρόνος που περνάει, περνάει προς όφελος της εκπομπής αυτής.

Αυτό που όμως θα φροντίσω είναι αυτό που έτσι κι αλλιώς είχα ξεκινήσει να εφαρμόζω, δηλαδή η όχι και τόσο συχνή παρουσία του. Μόνο για φέτος, συνειδητά και μόνο για τρεις μήνες, έκανα μια εξαίρεση και η συχνότητά του ήταν δύο φορές την εβδομάδα», δήλωσε και συνέχισε:

«Υπάρχει μια γενικότερη και καθόλου άδικη απαξίωση προς την τηλεόραση.

Αν οι σταθμοί δεν αναβαθμίσουν άμεσα την ποιότητα της τηλεόρασης συνολικά, τότε φοβάμαι ότι σύντομα η υπόθεση τηλεόραση θα είναι μια γραφική υπόθεση, με την οποία η κοινωνία θα σπάει πλάκα με την κακή έννοια.

Και αυτό είναι το ευχάριστο σενάριο, το δυσάρεστο είναι να παρασύρει η τηλεόραση σε μια γενικότερη λοβοτομή την κοινωνία, κάτι που σε ασυνείδητο επίπεδο ήδη προσπαθεί να καταφέρει και στο οποίο εύχομαι τελικά να αποτύχει».