Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 15:10
Παρασκήνια

Πόσο πιο προβλέψιμος Θεέ μου;






Πριν από τρεις ημέρες ο Αλέξης Κούγιας έκανε αυτό που συνηθίζει να κάνει σε όλες τις ομάδες που έχει περάσει. Να απομακρύνει πρόωρα έναν προπονητή. Στην προκειμένη περίπτωση ο “τυχερός” της υπίθεσης ήταν ο Αγγελος Αναστασιάδης στον οποίο γνωστοποιηθήκε η απόλυσή του μέσω ανακοίνωσης.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αλέξης Κούγιας έστειλε σήμερα εξώδικο στον Αγγελο Αναστασιάδη, με το οποίο τον κατηγορεί για ένα σωρό πράγματα.

Οι καταγγελίες της Λάρισας προς τον Αγγελο Αναστασιάδη αφορούν σε επιλογές τακτικής του 63χρονου, την επιλογή του ξενοδοχείου πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ γίνεται αναφορά και στην ήττα από τον ΠΑΣ, όπου σημειώνει: «η ομάδα μας συνετρίβη από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με το συντριπτικό σκορ 4-0, κινδυνεύοντας να διασυρθεί με σκορ άνω των 10 τερμάτων».

Παράλληλα στο εξώδικο υπάρχει αναφορά στην στάση του Αναστασιάδη σημειώνοντας: «με κατάπληξη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ παρακολούθησε τη συνέντευξη τύπου και όταν σας ρώτησε για ποιο λόγο δεν τηρήσατε τη  συμφωνία, η οποία αφορούσε την υπεράσπιση κυρίως του δικού σας επαγγελματικού κύρους, δεν του δώσατε καμία απάντηση, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί η ΠΑΕ τη Δευτέρα, 31.10.2016, ήτοι δύο μέρες μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, επειδή μεσολαβούσε ημέρα Κυριακή, να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας μαζί σας μη δημοσιοποιώντας και πάλι τους λόγους, για να μην καταστρέψει την επαγγελματική σας εικόνα».

Και κάπου εδώ προκύπτει το εξής απλό ερώτημα. Υπάρχει έστω ένας Ελληνας φίλαθλος που να μην περίμενε την εξέλιξη αυτή; Υπάρχει έστω ένας που να μην περίμενε την πρόωρη απομάκρυνση του Αγγελου Αναστασιάδη; Η’ μήπως υπάρχει έστω ένας φίλαθλος που να μην περίμενε την αποστολή εξώδικου, για ευνόητους λόγους;

Το κακό για τον Κούγια είναι ότι έχει γίνει τόσο προβλέψιμος που καταντάει βαρετός…