Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:02
Άλλες Ειδήσεις

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνεις σεξ;






Στο σε ξ δεν υπάρχουν «πρέπει» και ταμπού! Οι ειδικοί όμως μας ενημερώνουν ότι ανάλογα με τις πόσες φορές κάνουμε σε ξ μέσα στην εβδομάδα, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και συγκεκριμένα προβλήματα υγείας!

Κάθε πότε πρέπει να κάνεις σε ξ λοιπόν;

-3 φορές την εβδομάδα για υγιέστερη καρδιά:

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Briston στην Βρετανία μετά από μελέτες συμπέραναν πως οι ερωτικές επαφές τρεις φορές την εβδομάδα προστατεύουν από τα καρδιακά νοσήματα αφού το σε ξ μειώνει τις πιθανότητες εμφράγματος.

-4 φορές την εβδομάδα για να δείχνεις πιο νέος:

Έρευνες επιστημόνων από το Βασιλικό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου στη Σκοτία έδειξαν πως τα ζευγάρια που κάνουν σ εξ τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα δείχνουν 4 με 7 χρόνια νεότερα, σε σχέση με όσους δεν έχουν τακτικές σε ξουαλικές επαφές.

-5 φορές την εβδομάδα για ευτυχία:

Αυτοί που έχουν πέντε ερωτικές συνευρέσεις την εβδομάδα παρουσιάζουν αυξημένη αισιοδοξία, ενεργητικότητα, συγκέντρωση και δημιουργικότητα.

6 φορές την εβδομάδα για καλύτερο μυαλό:

Αν και οι έξι σε ξουαλικές επαφές την εβδομάδα φαντάζουν ακατόρθωτες στα περισσότερα ζευγάρια, αυτή η συχνότητα βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο.

-7 φορές την εβδομάδα για καλύτερη διάθεσή:

Σύμφωνα με τον παθολόγο Jonathan R. Cole, το πολύ τακτικό σε ξ «μπορεί να μειώσει το άγχος, πιθανότατα χάρη στις ενδορφίνες που παράγει».