Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 04:00
LIFE

Πωλείται με 9,5 εκατ. δολάρια η βίλα του Μάικλ Τζάκσον






Έχουν περάσει έξι χρόνια από το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, η λάμψη του ονόματός του, ωστόσο, παραμένει δυνατή και… αποφέρει μεγάλα κέρδη σε όσους έχουν εμπορικό δαιμόνιο. Ο Αμερικανός αστέρας άφησε μία τεράστια συλλογή από δίσκους, τα οποία θα απολαμβάνουν οι κληρονόμοι του για το υπόλοιπο της ζωής τους. Ωστόσο, δεν θα είναι οι μόνοι που θα βγάλουν τεράστια κέρδη από το όνομα του Μάικλ Τζάκσον. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που νοίκιαζε από το 2007 έως το 2009, οπότε και απεβίωσε, έβαλε πωλητήριο στο οίκημα, έναντι 9,5 εκατ. δολαρίων!

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία διαφημίζει το σπίτι ως την τελευταία οικία του Μάικλ Τζάκσον. Ο διάσημος αστέρας χρησιμοποιήσε την απομονωμένη βίλα στο Λας Βέγκας προκειμένου ο ίδιος και τα παιδιά του να βρίσκονται μακριά από τα φλας της δημοσιότητας και να απολαμβάνουν τις προσωπικές τους στιγμές. Όπως τονίζει στο διαφημιστικό της η εταιρεία, οι οπαδοί του Μάικλ Τζάκσον θα έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν, να κοιμηθούν και να χαλαρώσουν στον ίδιο χώρο που ζούσε το ίνδαλμά τους.

Το σπίτι είναι τεράστιο και εκεί γυρίστηκαν τα πλάνα από το βίντεο-κλιπ του Θρίλερ, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία. Εν τω μεταξύ, το ίδιο το σπίτι έχει μεγάλη ιστορία, καθώς κατασκευάστηκε το 1950 στο Μεξικό και μεταφέρθηκε κομμάτι – κομμάτι στην περιοχή της Νεβάδα. Διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, 12 βασιλικά μπάνια, ενώ έμεινε κλειστό από το διάστημα που απεβίωσε εκεί ο Μάικλ Τζάκσον.