Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 07:23
Τοπικά

Πτώμα 58χρονης γυναίκας επέπλεε στον Άναυρο -Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα






Το πτώμα μιας 58χρονης, Πολωνικής καταγωγής, κατοίκου – εν ζωή- Βόλου που είχε πέσει με τα ρούχα στη θάλασσα και πνίγηκε, εντόπισαν στις 9 χθες το πρωί υπάλληλοι του Δήμου Βόλου, που ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο’ Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το κατάστημα «Ίσαλος» .

Συμπατριώτες της άτυχης γυναίκας πήγαν στο νοσοκομείο και αναγνώρισαν τη σορό της. Η 58χρονη έμενε στοΒόλο με άλλους ομοεθνείς της, και είχε μία κόρη η οποίαδιαμένει στο εξωτερικό.Κανένας από τους συμπατριπώτες της δεν μπορεί ναφανταστεί τι συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η58χρονη είχε φύγει από το σπίτι της προχθές το βράδυ.Εκτοτε, όμως, δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής.
Από το Λιμεναρχείο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα γιατο τι ακριβώς μπορεί να συνέβη. Η 58χρονη φορούσε κανονικά τα ρούχα της, γεγονός που προβληματίζει τη λιμενική αρχή, γιατί βρισκόταν στη θάλασσσα.

Το Λιμεναρχείο διενεργεί προανάκριση ενώ η σορός φυλάσσεται στο Νοσοκομείο Βόλου και πρόκειται μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για διενέργεια Νεκροψίας-Νεκροτομής προκειμένου εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.