Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 04:23
Τοπικά

Εκοψε την πίτα της η Δημοτική Κοινότητα Βόλου






Προ της προγραμματισμένης συνεδρίασης του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Βόλου, η νέα Πρόεδρος κ. Ιωάννα Ζωμένου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του συμβουλίου.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, η κ. Ζωμένου σε μία σύντομη ενημέρωση προς τα μέλη, δεσμεύθηκε ότι θα δραστηριοποιηθεί ώστε να αναβαθμιστεί η λειτουργία του συμβουλίου  και  να είναι δημιουργική και εποικοδομητική η θητεία της ιδίας και των μελών του για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Από τα μέλη του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Βόλου παρευρέθησαν οι κ.κ. Ανδρίτσος Βασίλης, Ευαγγελινού Δέσποινα, Κεχαγιάς Ευάγγελος, Μακρής Λάμπρος, Παπαεμμανουηλίδης Παντελής, Σεφαλίδης Γιάννης, Στεφάνου Νίκος, Στύλλας Σπυρίδων, Τρύπα Ελένη.

Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν ο Ασκών Καθήκοντα Δημάρχου κ. Αθανάσιος Θεοδώρου, οι Αντιδήμαρχοι Βιολέττα Καντόλα, Γεωργία Μποντού – Τοκαλή,  Θανάσης Σταυρίδης, Χρήστος Στεφόπουλος, η πρόεδρος της ΑΝΕΒΟ κ. Σοφία Χάλαρη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Πράττος και Γιώργος Σουίπας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βόλου κ. Στυλιανός Διαμαντίδης και η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Ιωνίας κ. Σοφία Μαχαίρα.

Το νόμισμα της βασιλόπιτας κέρδισε ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑ κ. Γιώργος Πράττος.