Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 01:58
Τοπικά

Πρόταση ενοχής για τον Βολιώτη που ασελγούσε σε 4 ανίψια του






Αρνήθηκε κάθε αποδιδόμενη κατηγορία ο 72χρονος Βολιώτης που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια.

Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων συνεχίστηκε χθες με την απολογία του κατηγορουμένου.

Ο 72χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει διαπράξει το παραμικρό και υποστήριξε ότι οι ισχυροί για την ασέλγεια είναι ψευδείς και γίνονται για τα λεφτά.

Εντούτοις, ο εισαγγελέας έδρας του Κακουργιοδικείου πρότεινε την ενοχή του ηλικιωμένου όπως κατηγορείται.Η δίκη στη συνέχεια διακόπηκε λόγω του πέρατος του ωραρίου.

Όπως είναι γνωστό, ο ηλικιωμένος κατηγορείται για πράξεις φρίκης σε βάρος τεσσάρων ανήλικων παιδιών, με τα οποία μάλιστα είχε οικογενειακή σχέση καθώς ήταν θείος τους.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί από την Αστυνομία το 2015 μετά από καταγγελία, και προανακριτικά είχε διαπιστωθεί ότι οι ασελγείς πράξεις συνέβαιναν για το χρονικό διάστημα 2013-2015.

Τέσσερα παιδιά του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος του 72χρονου βίωναν έναν ανείπωτο εφιάλτη στο εξοχικό σπίτι σε ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Ο 72χρονος, όλο αυτό το διάστημα κυκλοφορούσε ελεύθερος με εγγυοδοσία 10.000 ευρώ, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Βόλου.

Επισημαίνεται ότι ο κατηγορούμενος δικάζεται σε πρώτο βαθμό. Η εξέταση των μαρτύρων κατηγορίας και υπεράσπισης έχει ολοκληρωθεί. Μετά τη συνέχιση της δίκης Θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των δικηγόρων και η απόφαση του δικαστηρίου.

 

 

Πηγή: taxydromos.gr