Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 05:27
ΒόλοςΤοπικά

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου






«Εύχομαι σε όλους τους πολίτες, υγεία και δύναμη.
Το 2019, όπως όλα δείχνουν, θα είναι μια χρονιά, παγκόσμιων, εθνικών και τοπικών αλλαγών και ανακατατάξεων, που θα επηρεάσουν άμεσα τη ζωή και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Γι αυτό και οι επιλογές που θα κληθούμε να κάνουμε θα είναι καίριες και καταλυτικές και θα κρίνουν με τρόπο απόλυτο την περαιτέρω πορεία μας.
Σε ό,τι αφορά την πόλη μας θα κληθούμε, μέσα στη νέα χρόνια, να επιλέξουμε αν θα συνεχίσουμε στο δρόμο της δημιουργίας, της ανάπτυξης και της ευημερίας, αυτόν δηλαδή που έφερε και φέτος τον Βόλο που αγαπάμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και του θαυμασμού, ή θα επιστρέψουμε στην εποχή της στασιμότητας και του βολέματος.
Με τη σκέψη πάντα στη μεγάλη αλήθεια, ότι το μέλλον είναι στα χέρια μας, ας συνειδητοποιήσουμε επιτέλους όλοι πως οι σωτήρες και οι αυταπάτες τελείωσαν. Μην πιστεύετε πια σε υποσχέσεις και ψεύτικες ελπίδες. Κανένας μόνος δεν μπορεί. Μόνο με συνεννόηση, διάθεση για δημιουργία, φαντασία και μεράκι θα προχωρήσουμε μπροστά για ένα καλύτερο παρόν, για ελπίδα για το μέλλον. Πριν απ΄όλα για τα παιδιά μας. Γιατί τους αξίζει.
Καλή χρονιά με υγεία για όλους».