Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 03:59
Τοπικά

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δήμου Βόλου: Χρονιά των μεγάλων έργων το 2017






Ως χρονιά έναρξης των μεγάλων έργων, που θα αλλάξουν ποιοτικά τη μορφή και τη λειτουργία της πόλης, χαρακτηρίζει το 2017 ο εκτελών χρέη Δημάρχου, Θάνος Θεοδώρου, στο πρωτοχρονιάιτκο μήνυμα τύο. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Βολιώτισσες και Βολιώτες

%ce%b8%ce%b5%ce%bf%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%83Ακόμη μια δύσκολη χρονιά για την πατρίδα μας φεύγει, μια νέα ξημερώνει και παρά τους οιωνούς οφείλουμε να την υποδεχθούμε με αισιοδοξία, ελπίδα και πίστη ότι επιτέλους μαζί της θα φέρει την άμβλυνση τη φτώχειας και την εξάλειψη της ανέχειας για τις χιλιάδες των συνανθρώπων μας, που δυστυχώς όλο και γίνονται περισσότεροι.

Βεβαίως για να γίνει αυτό δεν αρκούν τα ευχολόγια, αλλά απαιτείται ένας διαρκής και επίπονος αγώνας, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και σχεδιασμό, με έργα, δράσεις και παρεμβάσεις, που θα σταματήσουν τον οικονομικό μαρασμό, την ανεργία και την περιθωριοποίηση μεγάλων κοινωνικών ομάδων και σταδιακά θα μας επαναφέρουν στην τροχιά της ανάπτυξης και της δημιουργίας και στην επανοικοδόμηση ενός κράτους πρόνοιας και μιας συνεκτικής κοινωνίας.

Εμείς, στο Δήμο Βόλο, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας μέσα στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, όχι μόνο δεν παραιτούμαστε από τους στόχους και τα οράματά μας, αλλά συνεχίζουμε πιο δυνατοί, πιο αποφασισμένοι τον αγώνα για να υλοποιήσουμε αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε στους συμπολίτες μας.

Στο διάστημα που διέρρευσε μέχρι σήμερα προετοιμάσαμε το έδαφος και αισιοδοξούμε βάσιμα ότι το 2017 θα είναι η απαρχή της κατασκευής μεγάλων έργων πνοής για το Δήμο μας, που θ’ αλλάξουν ποιοτικά τη μορφή και τη λειτουργία της πόλης, θα τονώσουν την οικονομία και θα φέρουν θέσεις εργασίας.

Τα δείγματα γραφής που μέχρι σήμερα παρουσιάσαμε, πείθουν και τους πιο δύσπιστους ότι έχουμε και τη βούληση και την ικανότητα να βάλουμε τα γερά θεμέλια για να οικοδομήσουμε το Βόλο που θέλουμε και ονειρευόμαστε, μια σύγχρονη, ελκυστική και ανοιχτή πόλη, όπου οι μύθοι και οι θρύλοι και η ιστορία με την παράδοση θα δέσουν αρμονικά με την ανάπτυξη και την πρόοδο, το μέλλον και την προοπτική.

Σας καλούμε λοιπόν όλους, χωρίς καμιά εξαίρεση, να μετάσχετε σε αυτή την προσπάθεια, τα αγαθά της οποίας θα απολαύσουν όλοι πολίτες και, κυρίως, οι νέοι και τα παιδιά μας, κόντρα και σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε.

Εκφράζοντας το σύνολο της Δημοτικής Αρχής, εύχομαι σε όλους τους πολίτες το 2017 να είναι μια χρονιά με Υγεία και Ευημερία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, αλλά και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για το Βόλο μας.

Ο εκτελών χρέη Δημάρχου Βόλου

Θάνος Θεοδώρου