Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:54
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Προς ΣΥΡΙΖΑίους: Δεν θέλουμε από εσάς ψυχογράφημα Μπέου, αλλά τί θα κάνετε με «Γεωργούλα» – Πείτε μας ή βουλώστε το!






Είναι εξόχως ύποπτη και εύλογα επιτρέπει κάθε υπόνοια για τις προθέσεις της κυβέρνησης γύρω από την τύχη του στρατοπέδου «Γεωργούλας», η αντίδραση τόσο του αναπληρωτή υπουργού Αμυνας, Παν. Ρήγα, όσο και των τοπικών κομματικών αξιωματούχων του ΣΥΡΙΖΑ (του μικρού Ιάσονα συμπεριλαμβανομένου) στην αποκάλυψη – καταγγελία του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου ότι μεταξύ των σεναρίων που συζητούνται είναι η μετατροπή των εγκαταστάσεων στην καρδιά της πόλης σε καταυλισμό μεταναστών, δηλαδή σε μια νέα Μόιρα.

Υστερικές κραυγές και φαρισαϊσμοί, πασπαλισμένοι με δήθεν ευαισθησίες και μπόλικη «δημοκρατικότητα» δεν πείθουν πια κανένα, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από αυτούς που χρόνια τώρα αποθέωσαν το ψέμα και τον λαϊκισμό, ξεφτίλισαν τον ορισμό της αλήθειας και βάναυσα, ξεδιάντροπα και με πρωτοφανή κυνισμό παραπλάνησαν και εξαπάτησαν κατ’ επανάληψη τον ελληνικό λαό.

Και μην ξεχνάτε ο Ρήγας, που σήμερα σκίζει τα ιμάτιά του λέγοντας ««Ο καθένας λέει ότι ψέμα θέλει και αυτό είναι αδιανόητο. Ο Α. Μπέος είπε απίστευτα ψεύδη στους πολίτες περί δήθεν μεταφοράς μεταναστών στο στρατόπεδο Γεωργούλα» ήταν ο ίδιος που σαν γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ φρόντιζε να καταπίνει ο λαός αμάσητα τα τερατώδη ψέματα της κυβέρνησης, που ο ίδιος ο Τσίπρας ονόμασε αυταπάτες!!!

Από τον αναπληρωτή υπουργό, λοιπόν, και πρώην γκαουλάιτερ του κόμματος, θα περιμέναμε, και περιμένουμε, να μάθουμε όχι αν ο Αχιλλέας Μπέος λέει αλήθεια ή ψέματα, ή αν είναι ρατσιστής ή λαϊκιστής ή ό,τι άλλο γουστάρει να του προσάπτει ο κάθε πολιτικός απατεώνας

Περιμένουμε να μα μας πει ότι φεύγοντας η 32η Ταξιαρχία πεζοναυτών, που την παίρνουν για να κάνουν ρουσφέτια αλλού, θα αντικατασταθεί με το περίφημο ισοδύναμο που είναι αυτό ή το άλλο! Κάτι δηλαδή απτό και συγκεκριμένο, μετρήσιμο και υπαρκτό!

Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες, αερολογίες και προφάσεις εν αμαρτίαις, δηλαδή άλλη μια απόπειρα εξαπάτησης των Βολιωτών, που μας επιτρέπει να τους υποπτευόμαστε για τις πραγματικές προθέσεις τους. Αλλωστε μην ξεχνάτε ότι και για την Ταξιαρχία, όταν αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις τους και οι υπόγειες διαδικασίες που έκαναν για την μεταφορά της, τα ίδια έλεγαν, μέχρι που μας πέταξαν ένα «για εθνικούς λόγους» στα μούτρα και (νομίζουν πως…) καθάρισαν.

Τα ίδια έκαναν με το λιμάνι

Θα ήταν εγκληματικό να ξεχάσουμε ποιων μεθοδεύσεων μετήλθαν, τον Μάρτιο του 2016, οι ποικιλώνυμοι αξιωματούχοι του ΣΥΡΙΖΑ για να μετατρέψουν το λιμάνι του Βόλου, το τέρμιναλ, σε καταυλισμό μεταναστών και προσφύγων. Και αν δεν υπήρχε η αντίδραση του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, θα το είχαν επιτύχει ,με την πρόθυμη συνδρομή του διορισμένου από αυτούς Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου.