Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:45
Παρασκήνια

Πολύ μικροί για ένα τόσο βρόμικο ρόλο…






Ένα ρόλο που σε καμιά περίπτωση μπορούν να υπηρετήσουν, λόγω αντικειμενικής αδυναμίας και έλλειψης των αναγκαίων προσόντων, ανέθεσαν στα «φαντάσματα» που αυτοαποκαλούνται austrian boys, οι κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια ασκούντες το παραγοντιλίκι σε βάρος της ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου, με αποτέλεσμα για μια ακόμα φορά οι φίλαθλοι της πόλης να καθίστανται μάρτυρες μιας αισχρής προσπάθειας διχασμού και δηλητηρίασης του κλίματος, με πολύ συγκεκριμένους «ωφελούμενους» από την άρρωστη αυτή κατάσταση.

Τις τελευταίες ημέρες με ανώνυμες και ανυπόγραφες ανακοινώσεις, που είναι απορία άξιον πως δεν έχουν ακόμη προκαλέσει το ενδιαφέρον των συνήθως ευαίσθητων εισαγγελικών λειτουργών της πόλης, τα «παιδιά» των austrian boys, σε πείσμα κάθε λογικής, επιτίθενται με τρόπο ανοίκειο και προκλητικό σε όσους δεν συνταυτίζονται με τις επιθυμίες των αφεντικών τους, και μάλιστα εν τη αφελεία τους αποκαλύπτουν τις πραγματικές τους ταυτότητες και επιδιώξεις.

Είναι προφανές ότι η αισχρή και έξω από το δημοκρατικό πλαίσιο επίθεσή τους κατά των αρχών της πόλης, είναι τουλάχιστον αστεία και μόνο αρνητικά αποτελέσματα για αυτό που οι ίδιοι υποτίθεται ότι ανιδιοτελώς υπηρετούν μπορεί να αποφέρουν. Γιατί αυτές κρίνονται και θα κριθούν από το σύνολο των πολιτών και όχι από τον κάθε παραγοντίσκο, με συμφέροντα όχι και τόσο διαφανή και διαυγή.

Μέχρι τότε ας ευγνωμονούν όσους τους έχουν αφήσει να διατηρούν τα «κεκτημένα», χωρίς να ανταποκρίνονται στις πιο βασικές υποχρεώσεις τους, πχ. εγκαταστάσεις Άλλης Μεριάς και ας αφήσουν κατά μέρος τους λεονταρισμούς και τα νταβατζηλίκια. Γιατί είναι πιθανό σύντομα να “θρηνούν” και γι αυτά. Όπως και για την χαμένη αξιοπρέπεια και απήχηση της ιδέας στην οποία δηλώνουν στρατευμένοι…