Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 19:31
Παραπολιτικά

Πολιτικό στριπτήζ για Πάνο!






Κορυφαία η «βραβευμένη», διατηρεί ένα χιούμορ μέσα στην αντι – Μπεϊκή υστερία της, που βρίσκεται σε έξαρση εξ αιτίας του πολιτικού στριπτήζ που υπέβαλε ο Αλέκος Βούλγαρης τον μέντορά της, τον Πολυχρονεμένο, τον Πάνο βρε, για το θέμα της ΕΡΓΗΛ… οι πληροφορίες λένε ότι από τους θρήνους, τις οιμωγές και τους κοπετούς, που προκάλεσαν οι καταλυτικές δηλώσεις Βούλγαρη στον ASTRA σείστηκαν τα θεμέλια του υπό πλειστηριασμό κτηρίου της Ιάσονος, ενώ παρατηρήθηκαν, κατά πως λένε, και άλλες παρενέργειες (πχ. ο Γιαννάκος άφησε ανέγγιχτη την τρίτη μακαρονάδα, που του είχαν στείλει)…

Για όσους ενδεχομένως δεν πληροφορηθήκατε τις δηλώσεις του Αλέκου Βούλγαρη, εμείς είμαστε εδώ… είπε λοιπόν ο πρώην Δήμαρχος: «Η σημερινή δημοτική αρχή πήρε ένα θέμα από παλιότερες διοικήσεις. Ο κ. Σκοτινιώτης να μη μιλάει για πολιτικές ευθύνες. Ο νομικός σύμβουλος που επέλεξε για να διεκδικήσει την ένσταση της ΔΕΥΑΜΒ είχε προβλήματα, το νομικό γραφείο δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα στη νομική διεκδίκηση της υπόθεσης.
Το θέμα είχε ολοκληρωθεί πριν τη θητεία της σημερινής δημοτικής αρχής. »

Ε ναι… δηλώσεις – μαχαιριές και πώς να τις αντέξεις; Γι αυτό και ο Πολυχρονεμένος, που είναι μια τρυφερή και αγνή ψυχή, δεν απάντησε ευθέως και όπως έπρεπε, αλλά έγραψε κάτι στίχους του Αναγνωστάκη… που μπορεί να απευθύνονταν στον Αλέκο, μπορεί στους αντιπάλους του Καμίνη, ακόμη και στον Μήτσο τον.. κλανιάρη, που δεν πρόλαβε και λέρωσε!

Κι επειδή η υπεκφυγή του τέως έγινε σούσουρο, ανέλαβε να απαντήσει η πολιτική «χήρα»… και ως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις έκλαψε μέχρι και ο Βασιλάκης ο Δανός! Μέχρι «Μπεϊκή συνιστώσα» στο ΠΑΣΟΚ ανακάλυψε και ευτυχώς δεν προχώρησε σε διαγραφές, που έχει την ευχέρεια και δυνατότητα να κάνει, χάρις στην εγκυρότητα και τη μεγαλοσύνη που την διακρίνουν, και έμεινε στη Νομαρχιακή ο Σακκόπουλος!

Η δημοσιογραφία στο Βόλο ζει ιστορικές στιγμές… Δημητράκη ετοίμασε σε παρακαλώ το επόμενο βραβείο (και κλείστε ραντεβού για.. κομμωτήριο)