Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 11:19
Τοπικά

Ποινική δίωξη για έξι αδικήματα σε 42χρονο από την Αλόννησο






Επισκέφτηκε την εν διαστάσει σύζυγό του στο σπίτι της και την απείλησε, ενώ στη συνέχεια εξύβρισε και χτύπησε γείτονα που έσπευσε να τους χωρίσει και μετά την προσαγωγή του στο Αστυνομικό Τμήμα συνέχιζε να απειλεί και να εξυβρίζει 33χρονο αστυνομικό.

Ποινική δίωξη για έξι αδικήματα άσκησε η Εισαγγελία Βόλου κατά 42χρονου κατοίκου Αλοννήσου, ο οποίος παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι.

Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του για ενδοοικογενειακή απειλή κατά της εν διαστάσει συζύγου του, για εξύβριση διά λόγου κατά συρροή κατά αστυνομικού και κατά ιδιώτη και απειλή κατά συρροή κατά αστυνομικού και κατά ιδιώτη. Επιπλέον, εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για παράνομη οπλοφορία, καθώς κατείχε ένα μαχαίρι, απλή σωματική βλάβη και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε από το Δικαστήριο αναβολή προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του και το αίτημά του έγινε δεκτό, ενώ ήρθη η κράτησή του.