Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 18:07
LIFE

Περισσότεροι από 2 εκατ. Eλληνες παρακολούθησαν το τελευταίο Survivor






Την… υγειά τους φαίνεται πως έχουν βρει οι Έλληνες τηλεθεατές τις τελευταίες εβδομάδες αφού τα βράδια περνούν αποκλειστικά με Survivor.

Την εκπομπή της Τετάρτης παρακολούθησαν περισσότεροι από 2 εκατομμύρια Έλληνες και το ένα ρεκόρ τηλεθέασης διαδέχοταν το άλλο.

Το «Survivor» για μια ακόμη φορά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, που στις γυναίκες 15-24 σκαρφάλωσε κατά μέσο όρο στο 75,1%, ενώ στους άνδρες 25-34 σημείωσε κατά μέσο όρο 71,7%. Το χθεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.185.062 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 56,1%, ενώ έφτασε μέχρι και 65,8%.

Από τη μία, η ομάδα των «Μαχητών» μετά από αλλεπάλληλες ήττες κατάφερε να κερδίσει χθες το έπαθλο που ήταν κεφτεδάκια με πατάτες τηγανιτές, από την άλλη έχασε έναν παίκτη, αφού από το παιχνίδι αποχώρησε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου. Η παίκτρια που κατάφερε στη χθεσινή αναμέτρηση να κερδίσει δύο αγώνες και να αποδείξει πόσο δυνατή ήταν στα αγωνίσματα, επιλέχθηκε από το κοινό για να φύγει από το “Survivor”.