Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 10:48
ΠαραπολιτικάΤοπικά

Περιβάλλον, «χιούμορ» και…προγράμματα – Απαντήσεις «οικολόγων» που δεν δόθηκαν






Οι αυτοχρισθέντες οικολόγοι της Μαγνησίας, που αρκετά από τα δεινά τα οποία βιώνει η Μαγνησία τους…οφείλει, ξαναχτύπησαν, για τον τρόπο κλαδέματος των δέντρων… και με το γνωστό σκαιό ύφος των ασχέτων φανατικών, αμφισβητούν τους πάντες και τα πάντα (καθηγητές γεωπονικής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, γεωπονικό σύλλογο, κλπ), υβρίζουν, λοιδορούν και συκοφαντούν. Μέχρις εδώ καλά, αφού είναι γνωστό χρόνια τώρα ότι «Εξεστι Κώστα Βολιώτη ασχημονείν» (δοτική σύντροφοι, δοτική…)

Το κακό, αβάσταχτο, είναι όταν ο Βολιώτης και οι συν αυτών αποπειρώνται να διαπράξουν… χιούμορ! Πραγματικά θα έπρεπε να ποινικοποιηθεί η πράξη!  Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά τους βγαίνει και περίεργα… όπως ας πούμε εκείνο με τις…γόβες! Σαν παράπονο μου φάνηκε… σαν παράπονο!

Και επ ευκαιρία: επειδή διαμαρτύρονται ότι ο Δήμος τους «λασπώνει» ας δώσουν στη δημοσιότητα ΟΛΑ τα στοιχεία από τα όποια προγράμματα, επί υπουργίας Φάνης Πάλλη – Πετραλιά, υλοποίησαν για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των μαθητών στη Μαγνησία, ύψους κάποιων δεκάδων (ή και εκατοντάδων;) χιλιάδων ευρώ! Τόσο δύσκολο είναι ή αποτελεί…μυστικό; Κρατικό…