Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 11:38
Αθλητικά

Παραιτήθηκε ο Ελευθερόπουλος από τον Ηρακλή!






Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή αποτελεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος από χθες το βράδυ έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, η οποία έγινε αποδεκτή.

Μετά την τελευταία ήττα και τις δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έπειτα από το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Δόξα Δράμας, είχε φανεί ότι υπάρχει… χάσμα με τη διοίκηση.

Βασικός λόγος της διαφωνίας του με τη διοίκηση, είναι το γεγονός πως απομακρύνθηκαν δύο παίκτες (σ.σ Μενδρινός και Μουμίν), για τους οποίους δεν είχε δώσει ο ίδιος την εισήγηση του.

Έτσι, ο 42χρονος τεχνικός, έθεσε την παραίτησή του χθες (15/12) το βράδυ στη διάθεση της διοίκησης, η οποία και έγινε αποδεκτή, με τους “κυανόλευκους” να βγαίνουν και πάλι στην αγορά προκειμένου να βρούνε το νέο τεχνικό της ομάδας, στην προσπάθεια να σωθεί ότι γίνεται από τη φετινή σεζόν.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος κλείνει έτσι τον -σύντομο- κύκλο του στον Ηρακλή, καθώς μετά από ένα μήνα και δύο μέρες, αποτελεί παρελθόν, με απολογισμό τέσσερις ήττες και δύο νίκες.