Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 21:38
Ελλάδα

Παραιτήθηκε ο Γεωργιάδης – Δεν τίθεται θέμα παραίτησης από Τζιτζικώστα

ÓõíÝ÷éóç ôçò óõæÞôçóçò óôçí ÂïõëÞ åðß ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ ôïõ õðïõñãåßïõ Äéêáéïóýíçò "Ìåôáññõèìßóåéò ðïéíéêþí äéáôÜîåùí, êáôÜñãçóç ôùí êáôáóôçìÜôùí êñÜôçóçò ô ôýðïõ êáé Üëëåò äéáôÜîåéò" ôçí ðáñáóêåõÞ 17 ÁÐñéëßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)





Την παράιτησή του από τη θέση του κοινουβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ υπέβαλε πρίν από λίγο ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αντίθετα, δεν τίθεται θέμα παραίτησης του Απόστολου Τζιτζικώστα από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, όπως ζήτησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα.

Όπως είπαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει καμιά σχέση με το χθεσινό φιάσκο. Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της Ν.Δ. (Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης) είναι διορισμένοι στις θέσεις που κατέχουν, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκλεγμένος.

Ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη, μετά το χθεσινό φιάσκο και δεν την είχε ζητήσει τις προηγούμενες πενήντα μέρες. Επίσης, οι πολίτες καταλογίζουν ευθύνες στον κ. Μεϊμαράκη για το φιάσκο»