Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 14:13
Τοπικά

Παράγοντες της…πλάκας: Με δόλωμα τους γέροντες, πήγαν για ενίσχυση των ομάδων τους! – Έφαγαν πόρτα από το Δήμο






Απογοήτευση και θλίψη για την ποιότητα του παραγοντισμού με τον οποίο ασκείται η διοίκηση στα δύο τοπικά ιστορικά σωματεία της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου, γεννά για μια ακόμη φορά η κουτοπονηριά και η έλλειψη διαφάνειας στις ενέργειες  παραγόντων τους, που διοργανώνουν φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων τους, μέρος των εσόδων του οποίου (μέρος…) θα δοθεί προς ενίσχυση του Γηροκομείου Βόλου και τα υπόλοιπα προφανώς θα διατεθούν προς ενίσχυση τν ομάδων τους, ανακουφίζοντας έτσι τη δική τους τσέπη! Τόσο γαλαντόμοι (και large, όπως λένε στο Πόγραδετς)…

Έριξαν τα δίχτυα τους και στο Δήμο Βόλου και συγκεκριμένα στον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, αλλά φυσικά οι άνθρωποι εκεί δεν… τσίμπησαν. Και επειδή οι συγκεκριμένοι αιτούντες μας έχουν κάνει πολλές φορές να γελάσουμε με την προσήλωσή τους… στη νομιμότητα και τη διαφάνεια, πήραν και μια πληρωμένη απάντηση αντί πληρωμένων…εισιτηρίων. Διαβάστε τη:

«Ο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου ανέκαθεν βοηθά φιλανθρωπικά σωματεία και κοινωνικούς φορείς είτε με τη διοργάνωση εκδηλώσεων είτε με την αγορά εισιτηρίων.

Η βασική προϋπόθεση όμως είναι η τήρηση της νομιμότητας, η οποία επιτάσσει ότι τα αιτήματα για οικονομική βοήθεια προέρχονται απ’ ευθείας από τα φιλανθρωπικά σωματεία και τα χρηματικά εντάλματα εκδίδονται μόνο στο όνομά τους και τα χρήματα πηγαίνουν εξ ολοκλήρου σ’ αυτά.

Σύμφωνα με το αίτημά σας μέρος των εσόδων θα πάνε στο Γηροκομείο Βόλου και όχι ολόκληρο το ποσό.

Η οποιαδήποτε βοήθειά μας σε παρόμοιους αγώνες στο παρελθόν στηρίχθηκε στη νομιμότητα και στην πάγια πολιτική μας που αναφέρθηκε παραπάνω.

Ως εκ τούτου αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας και θεωρούμε πως η επιστολή σας είναι και άκαιρη και άκομψη».