Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 22:51
LIFE

Παπουτσάκη: Πολλές φορές με «είπαν» χαζή και ατάλαντη, χωρίς καν να με έχουν δει






Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη. Μίλησε για τη δημόσια εικόνα της, για το εάν είναι και νιώθει σέξι, για το πόσο καλή ηθοποιός αισθάνεται και φυσικά για το ρόλο της ως μητέρα και γυναίκα-σύζυγος πάνω από όλα.

 Η συνήθης αντίληψη που θέλει τις σέξι και όμορφες ηθοποιούς να μην είναι ταυτόχρονα έξυπνες, ταλαντούχες ή ακόμα και ηθικές ένιωσες ποτέ να σε αδικεί;

«Συχνά ισχύει αυτό που λες. Δεν είναι όμως καθόλου δίκαιο. Πολλές φορές έχω εισπράξει προκατάληψη, καθώς είχαν ήδη διαμορφωμένη άποψη για μένα, χωρίς καν να με έχουν δει στο θέατρο».

Ένιωθες πάντα καλή ηθοποιός ή υπήρξαν χρονιές που τα προσωπικά σου υπερτερούσαν των επαγγελματικών;

«Ποτέ δεν συνέβη αυτό. Πάντα έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Η ζωή και η δουλειά μας είναι «συγκοινωνούντα δοχεία». Ίσως, μάλιστα, τις φορές που η προσωπική μου ζωή βρισκόταν σε κάποια αναστάτωση αυτό σε βάθος χρόνου μεταφράστηκε σε εμπειρίες που με πλούτισαν».

Τι την αναστάτωνε;

«Μάλλον το γεγονός ότι δεν είχα βρει ακόμη αυτό που πραγματικά ήθελα».

Και πώς κατάλαβες ότι ο σύζυγός σου είναι αυτό που ήθελες πραγματικά; Τι έχει ο Παναγιώτης που δεν είχαν οι προηγούμενοι σύντροφοι σου;

«Έχει πολλά πράγματα. Το timing και για τους δυο μας ήταν πολύ καθοριστικό. Θέλαμε και οι δυο μας τα ίδια πράγματα και, για καλή μας τύχη, ο ένας από τον άλλο. Είναι ακομπλεξάριστο αρσενικό ο Παναγιώτης, κάτι που σπανίζει. Έχει σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ».