Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 18:43
Θεσσαλία

Πανικός από φωτιά σε διαμέρισμα στην καρδιά των Τρικάλων! (video)






Συναγερμός σήμανε μετά τη μία το μεσημέρι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, καθώς παραδόθηκε στις φλόγες διαμέρισμα επί της οδού Βασιλείου Τσιτσάνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalanews.gr η φωτιά ξέσπασε σε σπίτι όπου μένει νεαρή κοπέλα. Οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έφτασαν στο σημείο, έστησαν δίκτυο και οι Πυροσβέστες μπήκαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα με δεκάδες περαστικούς να παρακολουθούν με αγωνία την επιχείρηση.

Τελικά η κοπέλα βγήκε από το διαμέρισμα, έχοντας τις αισθήσεις της αλλά με… καμμένα μαλλιά. Για την ακρίβεια, την έβγαλαν οι πυροσβέστες.

Σύμφωνα με το trikalanews, η κοπέλα είχε εισπνεύσει αρκετό καπνό και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr αιτία της πυρκαγιάς που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στο διαμέρισμα φέρεται να ήταν ηλεκτρικό καλοριφέρ που είχε θέσει σε λειτουργία η νεαρή ένοικος για να ζεσταθεί και που προκάλεσε βραχυκύκλωμα.

Στο σημείο πέρα της ΔΕΗ που έσπευσε να διακόψει την ηλεκτροδότηση της περιοχής λόγω της φωτιάς, το ίδιο έπραξε και εταιρεία φυσικού αερίου, διακόπτοντας την παροχή μέχρι να διασφαλιστεί το σημείο.

Πηγή: trikalanews