Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 10:43
Αθλητικά

Παλαίμαχοι της ΕΠΣΘ και του ΠΑΟΚ παίζουν σήμερα για φιλανθρωπικό σκοπό






Σε φιλικό ματς για φιλανθρωπικό σκοπό θα αγωνιστούν η μικτή ομάδα παλαιμάχων Μαγνησίας και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, σήμερα Δευτέρα 19/9/2016 και ώρα 17:30 στο ΕΑΚ Βόλου. Ο λόγος της διοργάνωσης αυτού του ματς, είναι η ανάγκη ενός φίλου του «Δικεφάλου» από τον Βόλο, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται οικονομική ενίσχυση…

Οι τοπικές αρχές και φυσικά οι παλαίμαχοι του Βόλου και του ΠΑΟΚ, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα, ενώ η εν λόγω ανάγκη για βοήθεια στο φίλαθλο συνδυάστηκε χρονικά και με την ανακοίνωση δημιουργίας ομάδας παλαιμάχων, από πλευράς ΕΠΣΘ.

 

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΘ:

«Η ΕΠΣΘ ανακοινώνει την δημιουργία Μικτής ομάδας Παλαιμάχων. Ο σκοπός της ομάδας αυτής, είναι αφενός μεν να συνδράμει διά της συμμετοχής της σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ως επίσης και η επανενεργοποίηση των Παλαιμάχων της Ένωσεως μας.
Ο πρώτος αγώνας που θα συμμετάσχει η παραπάνω ομάδα είναι τη Δευτέρα 19/9/2016 και ώρα 17:30 στο ΕΑΚ Βόλου, με αντίπαλη ομάδα αυτή των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ.
Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την κάλυψη μέρος των εξόδων χειρουργικής επεμβάσεως ενός συνανθρώπου μας, που χρήζει αμέσου βοηθείας.
Η παρουσία όλων σας κρίνεται επιτακτική».