Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 08:47
Αθλητικά

ΠΑΕ Βόλος: “Καθαρίστε το γήπεδο από τα χιόνια”






Δύο επιστολές προς της Football League απέστειλε σήμερα η ΠΑΕ Βόλος, με την οποία ζητάει από τη διοργανώτρια αρχή να μεσολαβήσει και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι άνθρωποι του Αιγινιακού να καθαρίσουν από το χιόνι το γήπεδο του Αιγινίου και να διεξαχθεί κανονικά ο αυριανός αγώνας πρωταθλήματος με τον Βόλο.

Συγκεκριμένα, στην Βολιώτικη ΠΑΕ θεωρούν ότι οι καιρικές συνθήκες έχουν βελτιωθεί τόσο ώστε να είναι εφικτός ο καθαρισμός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Αιγινίου εντός ολίγων ωρών, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας από την Πιερία εσκεμμένα δεν προβαίνουν στον καθαρισμό του, πιθανόν  διότι η αναβολή του αγώνα είναι προς συμφέρον του Αιγινιακού.

Στην «κυανέρυθρη» ΠΑΕ θεωρούν ότι οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας είναι υποχρεωμένοι να καθαρίσουν το γήπεδο, από τη στιγμή που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Απομένει να διαπιστώσουμε τη στάση που θα κρατήσουν οι άνθρωποι του Αιγινιακού. Θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διεξαχθεί κανονικά η αυριανή αναμέτρηση ή θα κωλυσιεργήσουν ώστε να αναβληθεί ο αγώνας;