Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 12:45
Τοπικά

Πέταξαν φέιγ βολάν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο για τον Κουφοντίνα






Φέιγ βολάν πέταξαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, στην οδό Γαλλίας στον Βόλο με συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε φέιγ βολάν στην είσοδο του κτιρίου, αλλά και στην Πλατεία Ελευθερίας, με συνθήματα αλληλεγγύης στο μέλος της 17Ν, καταδικασμένου για τρομοκρατία, Δ. Κουφοντίνα, ο οποίος κάνει απεργία πείνας και παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Στο μεταξύ συγκέντρωση συμπαράστασης και πορεία, για τον Δημ. Κουφοντίνα, προγραμματίζεται για αύριο Τρίτη, 12 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στην Πλατεία Αγ. Νικολάου στο Βόλο.

Τη συγκέντρωση οργανώνει η “Πρωτοβουλία για τις άδειες του Δ. Κουφοντίνα” και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου “Τα δικαστικά πραξικοπήματα κρατους- παρακράτους δεν θα περάσουν. Δύναμη στο αμετανοήτο μέλος της 17 Νοέμβρη και πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα Κατω τα χέρια από τους αγωνιστές! Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε! Νίκη στον απεργό πείνας από 30/05 Δημήτρη Κουφοντίνα».

Η πρωτοβουλία ζητά άμεση χορήγηση κανονικής άδειας και κατάργηση του εισαγγελικού βέτο.