Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 12:51
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε ο επιχειρηματίας Ερρίκος Διβάνης – Η αυτοκρατορία του ομίλου «Divani» και η συμβουλή που άλλαξε τα πάντα!






Ο διακεκριμένος Τρικαλινός επιχειρηματίας Ερρίκος Διβάνης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 63 ετών.

Σήμερα ο όμιλος Διβάνη διαθέτει επτά ξενοδοχεία με ξεχωριστό ύφος το καθένα,  τέσσερα στην Αθήνα (Divani Caravel, Divani Apollon Suites, Divani Apollon Palace & Thalasso, Divani Palace Acropolis), και απο ένα στην Καλαμπάκα (Divani Meteora) στη Λάρισα (Divani Palace Larissa) και την Κέρκυρα (Divani Corfu),

Στο πλαίσιο της επετείου των 60 χρόνων, ο κ. Σπύρος Διβάνης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, δήλωσε σχετικά: “Είναι μεγάλη η χαρά αλλά και η ευθύνη των 60 χρόνων. Μια ιδέα στην Ελλάδα της δεκαετίας του 1950, που έκανε δειλά τα πρώτα της βήματα στον Τουρισμό, έγινε πράξη και σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς ξενοδοχειακούς Ομίλους της χώρας και έναν από τους λίγους αμιγώς ελληνικών συμφερόντων. Οι δυσκολίες ήταν πολλές, ιδιαίτερα τα τελευταία 9 χρόνια, αλλά οι γερές βάσεις μας βοήθησαν να μείνουμε όρθιοι. Το όραμα του Αριστοτέλη Διβάνη, πάτερα μου και ιδρυτή των ξενοδοχείων Διβάνη, συνεχίζει να μας εμπνέει και να μας δείχνει τα επόμενα βήματα. Δεν εφησυχάζουμε στιγμή, παρά αναζητούμε συνεχώς καινοτόμες ιδέες που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη τόσο του Ομίλου όσο και του Τουρισμού στην Ελλάδα”.

Σύμφωνα με την επίσημη διοικητική  διάρθρωση της επιχείρησης ο Ερρίκος Διβάνης που πέθανε ήταν ο αντιπρόεδρος της εταιρείας.

 

 

Πηγή: newsit.gr