Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 15:27
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Σοκάρει ο βιασμός 27χρονης -Ποια ήταν η σχέση της με τον δράστη






Ενα απίστευτο περιστατικό βιασμού σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Πάτρα στην περιοχή των Βραχνέικων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του tempo24.gr, 27χρονος φέρεται να οδήγησε μια συνομήλική του σε περιοχή πλησίον του καταυλισμού Ρομά που υπάρχει στην εν λόγω περιοχή και στη συνέχεια την βίασε. Ο 27χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών, ενώ φαίνεται να είναι φίλος του συντρόφου του θύματος με τις αρχές να εξετάζουν πιθανή σύνδεσή τους.

Ολα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής όταν το σπίτι της 27χρονης επισκέφθηκε ο δράστης και της ζήτησε να μεταβούν παρέα μέχρι το πλησιέστερο ΑΤΜ προκειμένου να κάνει ανάληψη χρημάτων, καθώς – όπως της είπε ο δράστης – δεν γνώριζε να πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη διαδικασία.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν μαζί σε ταξί και τελικά την οδήγησε κοντά στον καταυλισμό των Ρομά, όπου στη συνέχεια ασέλγησε εις βάρος της κάτι το οποίο επαναλήφθηκε πολλές φορές κατά την διάρκεια της νύχτας ενώ ο δράστης την άφησε το επόμενο πρωινό να φύγει από το σημείο.

Η 27χρονη η οποία είχε υποστεί σοκ εξιστόρησε σε μια γυναίκα που συνάντησε περπατώντας πεζή τα όσα είχαν προηγηθεί ζητώντας από την γυναίκα να την βοηθήσει. Η νεαρή κοπέλα με την βοήθεια της γυναίκας μετέβη στην αστυνομία όπου και περιέγραψε τα όσα είχαν γίνει με τις αρχές πολύ γρήγορα να καταφέρνουν να προβούν στη σύλληψη του δράστη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

 

Τι υποστηρίζει ο 27χρονος δράστης -«Δεν προέβαλε αντίσταση»

Την δική του εξήγηση θέλησε να δώσει ο 27χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της νεαρής. Ο δράστης ισχυρίζεται πως εκείνη δεν προέβαλε καμία αντίσταση στην επιθυμία του για ερωτική συνεύρεση, ενώ προβληματίζει ο τρόπος που εκείνος επέλεξε να την προσεγγίσει.

Επειτα, την μετέφερε με ταξί στην συγκεκριμένη περιοχή ενώ στη συνέχεια την βίασε.

Να σημειωθεί πως το θύμα αφέθηκε ελεύθερο το πρωί της Δευτέρας.