Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 01:33
ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πολάκης στοχοποιεί τον καθηγητή Συνολάκη που έβγαλε το πόρισμα για το Μάτι






Κάθε όριο ξεπέρασε αυτή τη φορά ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος στοχοποίησε τον καθηγητή φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης Κωνσταντίνο Συνολάκη.

Συγκεκριμένα, με μια από τις συνηθισμένες του αναρτήσεις στο Facebook, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας αποκάλυψε τη διεύθυνση του καθηγητή και δημοσίευσε μια φωτογραφία από το εξωτερικό του σπιτιού του.

Meaculpa-5558.jpg

Ειδικότερα, αφού χθες κατηγόρησε μέσω facebook τον καθηγητή για σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, ο Π. Πολάκης δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία από το εξωτερικό του σπιτιού του κ. Συνολάκη, προτρέποντάς τον να καθαρίσει τον στύλο της ΔΕΗ από τα φύλλα δέντρου, καθώς όπως αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κινδυνεύει από «ηλεκτροπληξία σε περίπτωση βροχής ή από φωτιά σε περίπτωση ζέστης».

«Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ξέρω αν θα προλάβετε να εκκενώσετε το σπίτι σας σε 30-55 λεπτά ……», καταλήγει ο Παύλος Πολάκης την άκρως ειρωνική του τοποθέτηση μέσω social media.

Θυμίζουμε ότι o κ. Συνολάκης παρουσίασε ένα πόρισμα για το Μάτι, βασισμένο σε δύο μοντέλα πανεπιστημιακών ιδρυμάτων (Waseda και Όρεγκον) από τα οποία προέκυψε ότι η απομάκρυνση, πεζή, των κατοίκων της περιοχής προς την ακτή θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί σε χρόνο από 57 έως 83 λεπτά.