Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 23:32
Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός πληρώνει τα στημένα






Το να χάνεις ένα ματς από έναν δυνατό αντίπαλο όπως ο Απόλλων είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το να χάνεις όμως το ματς από δύο στημένα, είναι το λιγότερο εγκληματικό.

Για ένα ακόμη ματς, ο Ολυμπιακός Βόλου πλήρωσε την κάκιστη αμυντική του λειτουργία στις στημένες φάσεις. Και είναι να αναρωτιέται κανείς; Πως είναι δυνατόν να δέχεσαι δύο γκολ από στημένα (ένα από φάουλ και ένα από κόρνερ);
Τα προβλήματα στον Ολυμπιακός Βόλου είναι πολλά. Ωστόσο, όσο δεν λύνεται το πρόβλημα με τα στημένα, τόσο οι «ερυθρόλευκοι» να δυσκολεύονται να σηκώσουν κεφάλι.
Και αν το πρόβλημα με τα στημένα εμφανιζόταν μόνο στο χθεσινό ματς με τον Απόλλωνα, τότε θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για συγκυρία. Ωστόσο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς από τα οχτώ γκολ που έχει δεχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα τα έξι προέρχονται από στημένες φάσεις.

Ούτε προπονητές είμαστε, ούτε και θέλουμε να γίνουμε. Αλλά αν δεν βρεθεί σύντομα λύση στο πρόβλημα αυτό, τότε είναι βέβαιο ότι θα χαθούν κι άλλοι «τσάμπα» βαθμοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.