Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 02:54
Άλλες Ειδήσεις

Ο μεγαλύτερος απατεώνας που πέρασε από τηλεπαιχνίδι: «Έκλεβε» με τον πιο σατανικό τρόπο (Vid)






Το όνομά του είναι Charles Ingram και υπήρξε ο μεγάλος νικητής του «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος » στην βρετανική του έκδοση το 2001. Όχι με τον παραδοσιακό τρόπο του συνδυασμού γνώσεων και τύχης αλλά κλέβοντας.

Όχι όμως μόνος. Χρειάστηκε τη βοήθεια της γυναίκας του και το σατανικό σχέδιο που έστω και για λίγο τον οδήγησε στην απόλυτη επιτυχία. Να φτάσει ως την τελευταία ερώτηση και να κερδίσει το παιχνίδι.

Μετά τη νίκη του Charles, αυτός και η γυναίκα του μπήκαν στο στόχαστρο της παραγωγής αλλά και της αστυνομίας που ξεκίνησαν έρευνα για να αποδείξουν ότι ο παίκτης είχε «κλέψει». Μετά από προσεκτική μελέτη του υλικού από το βίντεο της εκπομπής, αποκαλύφθηκε ότι η κυρία Ingram έβηχε από τη θέση του κοινού υποδεικνύοντας τις σωστές απαντήσεις στον σύζυγό της.

Το ζεύγος Ingram καταδικάστικε στις 7 Απριλίου του 2003 από τα βρετανικά δικαστήρια για συνωμοσία για απάτη και κλοπή χρηματικού επάθλου.

Ο στρατιωτικός στο επάγγελμα Charles αναγκάστηκε να αποταχθεί από τον βρετανικό στρατό μετά από 17 χρόνια υπηρεσίας.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τα κόλπα που έδωσαν στον Ingram αρχικά το 1 εκατομμύριο λίρες αλλά και τον οδήγησαν στη φυλακή και τον τίτλο του πιο διαβόητου απατεώνα στην ιστορία των τηλεπαιχνιδιών.