Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 04:17
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Ο Κυριάκος, η κορτσούλα και ο καλός λόγος που έλειψε…






“Λίγα ψίχουλα αγάπης σου γυρεύω” τραγουδούσε το απόγευμα της Κυριακής στο Valis στον Κυριάκο Μητσοτάκη η περίφημη κορτσούλα, μπας και πει ο πρόεδρος κάνα λόγο στήριξης και βρεθεί κανένας απελπισμένος να την ψηφίσει. Από κοντά και ο τροβαδούρος της αγάπης, Βαϊτσης, που έσπευσε να κοινοποιήσει μια φωτογραφία για να πεισθούμε!

Ελα, όμως, που ο Κυριάκος δεν είπε λέξη για την κορτσούλα… και πως να έλεγε δηλαδή όταν όλοι στην Αθήνα ξέρουν ότι ο Αχιλλέας Μπέος εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή και εδώ μόνο ο τεθλιμμένος… ασφαλιστής και ο πλανόδιος…λογιστής έχουν μείνει να το αμφισβητούν;

Ετσι βγήκαν μια φωτογραφία, όπως θα έβγαινε πχ με τον Παντέλω τον τυροπιτά ή τον Γιάννη τον Τυρόμυγα να θυμούνται ευχάριστες στιγμούλες…πριν τις εκλογές, δηλαδή…

Οι συστάσεις και το τσάι…

Πάντως μια ενδιαφέρουσα εκδοχή για το πως φθάσαμε στο ενσταντανέ (πείτε του Βαϊτση ότι δεν είναι ύβρις αυτό…) δίνει ο Γιώργης ο Λεμονής σε ανάρτησή του στο facebook. Γράφει συγκεκριμένα:

Αφού κανείς τους δεν έχει την ευγένεια να με συστήσει στον Πρόεδρο, “θα πάω εγώ”.

Πλησίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Νάνση Καπούλα και πήγε να αυτοσυστηθεί.

-Πρόεδρε του είπε είμαι η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου.

Για να την διακόψει μια φωνή μέσα από το πλήθος και απευθυνόμενη στον Κυριάκο του είπε φωναχτά :

H κορτσούλα είναι.

Ο Κυριάκος χαμογέλασε .

Η Καπούλα εκνευρισμένη αυτοσυστήθηκε για να αποχωρήσει ο Κυριάκος κινούμενος προς το μέρος φίλων του Αγοραστού.

ΥΓ Ως ψευδείς τελικά μπορούν να χαρακτηριστούν οι πληροφορίες ότι η η Μαρέβα Γκραμπόφσκι μαζί με την Καπούλα και την Χαρανά έπιναν τσάι και επεξεργάζονταν σενάρια ανατροπής του Αχιλλέα.