Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 11:02
Παρασκήνια

Ο Κούγιας έκανε “παραμάγαζο” του Ολυμπιακού τη Λάρισα






Ο Αλέξης Κούγιας τα τελευταία χρόνια έχει στρατευτεί δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν χάνει ευκαιρία να το αποδεικνύει.

Σήμερα λοιπόν,  η Λάρισα μαζί με τον Ολυμπιακό ήταν οι μοναδικές ομάδες που καταψήφισαν την υποψηφιότητα του Γιώργου Στράτου, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι οι «βυσσινοί» έχουν μπει για τα καλά στο άρμα του Ολυμπιακού.

Όλα όσα κορόιδευαν τόσα χρόνια οι φίλοι της Λάρισας, τα λούζονται και με το παραπάνω από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλική πόλη ο Αλέξης Κούγιας.

Και μπορεί βέβαια ο Αλέξης Κούγιας να έχει κάθε δικαίωμα να κάνει μία από τις γνωστές του κωλοτούμπες και να συναναστρέφεται ακόμα και με αυτούς που αποκαλούσε πριν από ένα – δύο χρόνια αρχηγούς εγκληματικής οργάνωσης, ωστόσο είναι απορίας άξιον πως το ανέχονται οι φίλαθλοι της Λάρισας.

Αναρωτιέμαι ειλικρινά. Πως αισθάνονται σήμερα οι φίλαθλοι της Λάρισας διαβάζοντας για τις επιλογές του Αλέξη Κούγια;

Πως αισθάνθηκαν πριν από ένα μήνα όταν βγήκαν στην επιφάνεια τα εμβάσματα του Ολυμπιακού προς τη Λάρισα.

Και κυρίως πως αισθάνονται γνωρίζοντας ότι όλη η Ελλάδα τους θεωρεί πλέον -και με τη βούλα- «παραμάγαζο» του Ολυμπιακού;

 

Υ.Γ.: Και για να μην ξεχνιόμαστε. Υπάρχει έστω ένας Ελληνας που να αναρωτιέται ακόμα για το πως πήρε άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα, μία ομάδα με δύο ΑΦΜ;