Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 05:38
Παραθλητικά

Ο καθένας με την… παπάρα του






Από χθες το βράδυ διαβάζω τόσο στα social media όσο και στα forum των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, απίστευτα πράγματα.
Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Και έως ένα σημείο καλά κάνει, αφού ένας από τους λόγους ύπαρξης των μέσω κοινωνικής δικτύωσης και των forum είναι η ανταλλαγή απόψεων.
Όμως είναι διαφορετικό να εκφράζεις την άποψη σου και διαφορετικό να λες ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι.

Και εξηγούμαι. Διαβάζω κάποιον να γράφει, ότι η Β’ Εθνική έχει πολλά φράγκα και δεν πρόκειται η διοίκηση να διαλύσει την ομάδα. Από πού έχει φράγκα ρε φίλε η Β’ Εθνική; Και αν είχε φράγκα η Β’ Εθνική γιατί δεν έρχεται κανείς εδώ και τόσα χρόνια να πάρει τον Ολυμπιακό Βόλου1 Και ας αφήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου. Ας πάει να πάρει άλλες ομάδες της κατηγορίας που παραπαίουν. Επίσης αν έχει φράγκα, γιατί αποχώρησαν οι Βαρούτσικος και Τόρης ή παλιότερα ο Καραγιάννης;

Γράφει ένας άλλος: Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε εσκεμμένα από τον Απόλλωνα για να βρει άλλοθι η διοίκηση και να αποχωρήσει μετά την βαριά τιμωρία με τον Τικάο. Απλά θα τον πληροφορήσω ότι αν η διοίκηση επιθυμούσε να αποχωρήσει λόγω της υπόθεσης του Τικάο, δεν θα χρειαζόταν να χάσει ο Ολυμπιακός από τον Απόλλωνα. Θα μπορούσε κάλλιστα να πει ότι μετά την τιμωρία αυτή, δεν μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά και αποχωρούμε. Αλλωστε μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για διοίκηση διορισμένη από το πρωτοδικείο.

Ενας άλλος ξυπνητζής υποστηρίζει ότι πρόκειται για ένα καλοστημένο σχέδιο για να πέσει η ομάδα στη Γ’ Εθνική και να γίνει Volos FC και να γίνει συγχώνευση με τη Νίκη και κάτι άλλα ακαταλαβίστικα. Μα καλά αν ήταν αυτό το σχέδιο, γιατί δεν το εφάρμοσαν το προηγούμενο καλοκαίρι; Προφανώς οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου δεν είχαν τι να κάνουν κάποια εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και είπαν να τα ρίξουν στην ομάδα.

Θα μπορούσα κάλλιστα να αναφέρω κι άλλα σχόλια φίλων του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος. Αλλωστε όλοι γνωρίζουμε καλά τι γράφετε μετά από μία ήττα. Η διοίκηση μας κοροϊδεύει, δεν ξαναρχόμαστε στο γήπεδο, αυτή η ομάδα θα παλέψει για τη σωτηρία της κτλ κτλ κτλ.
Προσωπικά θα πω κάτι πολύ απλό και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνει απόλυτα αντιληπτό.
Αν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί μία φορά, τότε οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου και οι άνθρωποι που καθημερινά ματώνουν οικονομικά, θέλουν να την βλέπουν δέκα.
Το αν έγιναν λάθη στο σχεδιασμό, στις μεταγραφές, στον προπονητή, στο γυμναστή, στον μασέρ, στον εκπρόσωπο Τύπου, στον άνθρωπο που καθαρίζει τις εξέδρες του γηπέδου ή στον ηλεκτρολόγο που ανάβει τους προβολείς, να το συζητήσουμε. Αλλά να λέμε ότι η διοίκηση κοροϊδεύει τον κόσμο, ότι οι παράγοντες δεν θέλουν να βγει η ομάδα ή ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο με σκοπό τη διάλυση της ομάδας, με ξεπερνάει.

Αλλα είπαμε: Ο καθένας με την παπάρα του. Μήπως πληρώνει φόρο που τη λέει;