Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 12:20
Παραπολιτικά

Ο Ιάσων είναι εδώ, αλλά ποιος ασχολείται;






Επικοινωνιακή καταιγίδα τις τελευταίες ημέρες από τον δημοτικό σύμβουλο, Ιάσονα Αποστολάκη, που δεν χάνει ευκαιρία να μας ενημερώσει για την ντροπή που νιώθει ως μέλος αυτού του δημοτικού συμβουλίου και γενικώς να μας ενημερώνει ότι είναι στα πρόθυρα της επανάστασης, στην οποία και θα προχωρήσει αν δεν το κάνει τελικά ο… Ντίτορας!

Μάλιστα ο εξεγερμένος, συνειδησιακά τουλάχιστον, Ιάσων, χρησιμοποιεί και την εξαιρετική, από καλλιτεχνική άποψη, φωτογραφία, όπου απεικονίζεται με το δάχτυλο στον κρόταφο ή να ξύνεται ή να συγκρατεί το κεφάλι του για να μην γείρει, όπως ο αλήστου μνήμης Ντέιβιντ Νίβεν στην περίφημη ταινία “Ο εγκέφαλος” με θέμα τη ληστεία του Τρένου.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο καθένας στη θέση του μια ενόχληση θα την είχε. Στο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν για υποψήφιο Δήμαρχο και ούτε ασχολούνται μαζί του, στον ΟΛΒ έφεραν διευθύνοντα σύμβουλο από Θεσσαλονίκη και αυτός έμεινε με το ιστορικό όνομα, δηλαδή τι άλλο να πάθει;

Λίγη προσοχή ζητεί το παλικάρι και μόνο ο Αχιλλέας Μπέος του την δείχνει. Που προχθές, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ ο Ιάσων αποχωρούσε μαχόμενος, όπως πάντα, για τη Δημοκρατία, τον προέτρεπε να κατέβει για Δήμαρχος και θα τον…στηρίξει!!!

(Η ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΡΕΚΛΙΔΗ)