Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:05
Αθλητικά

“Ο Βόλος γύρισε σελίδα”






Σκληρή επίθεση σε τοπικό Μέσο Ενημέρωσης για ανακριβές (όπως χαρακτηρίζεται) δημοσίευμα του, εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

“Με αφορμή δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας που δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο στην πραγματικότητα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όχι μόνο τους φίλους της ομάδας μας αλλά και όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Βόλος απαρτίζεται από τους Γιώργο Σπυριδόπουλο, Παναγιώτη Λούτσο, Νικόλαο Βαβανέλο, Σταύρο Γιαγιά, Αντώνη Κουτσουδάκη, Κώστα Νταόπουλο, Γιάννη Ντούμο, Αποστόλη Σκαφίδα και Δημήτρη Χρυσικό.

Η σύνθεση μάλιστα του Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας από τις 13 Ιουλίου, αλλά προφανώς αυτό δεν ήταν ικανό να χαλάσει στη γνωστή σε όλους για τα… κατορθώματά εκδοτική οικογένεια, το όμορφο παραμύθι που έπλασε.

Σημειωτέον, τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου στις 22 Αυγούστου (η ώρα και ο χώρος θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες), όπου θα αναφερθούν στα πλάνα και στους στόχους που έχουν θέσει εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας, η οποία και προφανώς είναι άγνωστη έννοια για το εν λόγω Μέσο Ενημέρωσης, πληροφορούμε τους φίλους του ποδοσφαίρου ότι τα πέντε άτομα που εμφανίζονται -προφανώς και λανθασμένα- ως μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος, αποτέλεσαν τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής κατά τη μεταβατική περίοδο της μετατροπής του ερασιτεχνικού σωματείου σε ΠΑΕ ώστε να τρέξουν τις διαδικασίες, σύμφωνα πάντα με τα όσα ορίζει ο νόμος και δεν έχουν καμία θεσμική ιδιότητα στην ΠΑΕ Βόλος.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο και στον πλέον αδαή, ότι για μία ακόμη φορά μερίδα τοπικών Μέσων Ενημέρωσης στοχεύουν στην παραπληροφόρηση των φιλάθλων μας μέσω ανακριβέστατων δημοσιευμάτων, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα πλήξουν την ομάδα μας.

Εμείς το μόνο που έχουμε να τους απαντήσουμε είναι ότι ο Βόλος γύρισε σελίδα είτε θέλουν να το καταλάβουν είτε όχι”.