Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 08:48
Τοπικά

Ο Αγραφιώτης εκδίωξε συνεργάτη του π. Αντώνιου από το ίδρυμα – Ξεπέρασε κάθε όριο






Την Τετάρτη το μεσημέρι ο πρώην πρόεδρος του ιδρύματος Άγγελος Αγραφιώτης δήλωνε ότι σήμερα θα παραδώσει τα κλειδιά του Ιδρύματος στην νέα διοίκηση και σήμερα κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που θα συζητηθεί αύριο Παρασκευή στις 11.30 π.μ. στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου.

Και να ήταν μόνο αυτό; Με συμπεριφορά ιδιοκτήτη στο τσιφλίκι του πήγε σήμερα στο Ορφανοτροφείο όπου την ίδια ώρα είχε μεταβερί για να ενημερωθεί για συγκεκριμένα θέματα συνεργάτιδα-κοινωνική λειτουργός του πατρός, Αντώνιου Παπανικολάου της «Κιβωτού» την οποία  όπως καταγγέλουν ο αντιδήμαρχος Βόλου Τ.Μπατζιάκας και η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Κλέα Γεωργακλή – εκδίωξε από το ίδρυμα, με την αιτιολογία ότι δεν έχει δικαίωμα να είναι εκεί.

Όπως αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση:

Δυστυχώς τα όσα μέχρι σήμερα βιώσαμε από τα έργα και τις ημέρες του Άγγελου Αγραφιώτη στη βραχύβια, αποτυχημένη, παρουσία του στην προεδρία του Ορφανοτροφείου Βόλου, δεν ήταν και τα χειρότερα. Δυστυχώς. Έπρεπε να έρθει η σημερινή ημέρα (Πέμπτη) για να γνωρίσουμε την απίστευτη οίηση και αλαζονεία, την αμετροέπεια και την ιδιοτέλεια, που τον διακατέχουν, εκδιώκοντας από το Ίδρυμα τους συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου, της «Κιβωτού του Κόσμου».

Του σημαντικού αυτού Ανθρώπου, που προσφέρθηκε οικειοθελώς, με τη μεσολάβηση των Κώστα Λούλη και Αχιλλέα Μπέου, να προσφέρει τις ανεκτίμητες γνώσεις και εμπειρίες του προκειμένου το πολύπαθο Ίδρυμα να επιστρέψει, επιτέλους, στην κανονικότητα και να ανταποκριθεί στον εξαιρετικά ευαίσθητα κοινωνικό του ρόλο.

Μετά τα απαράδεκτα και πρωτόγνωρα γεγονότα, την κορύφωση της διαπιστωμένης ιδιοκτησιακής αντίληψης (!) Αγραφιώτη σχετικά με το Ίδρυμα και την απαράδεκτη συμπεριφορά του, που πλήττει βάναυσα τον ψυχισμό των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτό, ελπίζουμε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα πράξει στο ακέραιο το καθήκον της και θα επιβάλλει όχι μόνο το Νόμο, αλλά και την κοινή λογική και ηθική. Το γεγονός και μόνο ότι ένας Αγραφιώτης στράφηκε εναντίον του πατέρα Αντωνίου φρονούμε ότι είναι αρκετό για να συνειδητοποιήσει ο καθένας την ποιότητα και το ήθος του ανδρός

Συστάσεις σε Αγραφιώτη από την Εισαγγελία

Στο μεταξύ παράσταση στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Βόλου έκανε σήμερα η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου κα Κλέα Γεωργακλή, ζητώντας να γίνουν συστάσεις στον κ. Αγραφιώτη ο οποίος, όπως ισχυρίζεται, της επιτίθεται μέσω προσβλητικών δηλώσεών του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η κα Κλεοπάτρα Γεωργακλή γιατρός δερματολόγος, ατομικά και ως πρόεδρος της ΦΑΒ προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Εξαιτίας της αναιτίου και αδικαιολογήτου εκθέσεως στα ΜΜΕ και στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης απέστειλα στις 19/9/2016 εξώδικη δήλωση πρόκληση και διαμαρτυρία στον κ. Άγγελο Αγραφιώτη με την οποία του ζήτησα να μην γίνεται αναφορά στο πρόσωπό μου και στις 13/10/2016 μετέβην στην Εισαγγελία Πρωτοδικών νόλου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις. Επιφυλάσσομαι δε παντός νομίμου δικαιώματός μου. Βόλος 13/10/2016/»